2777
2789
عنوان

پایین بودن سیستم ایمنی کودک

139 بازدید | 23 پست

دخترم ازمایش گرفتن ازش IgG پایین بود و گفتن سیستم ایمنیش ضعیفه

کسی میدونه یعنی چی😔باید چکار کنم بیاد بالا 

دارویی داره؟

دکتر گف یک ماه بعد دوباره تکرار کنم و بعد راجع بهش تصمیم میگیره 

یعنی تصمیمش چبه؟😔

هیچ دارویی هم نداد 

سعی کنید مقدار ویتامین‌دی کودک حداقل 60 باشه و منیزیم و ب کمپلکس هم بصورت مکمل. این 3 مورد اساس سیستم ایمنی رو تشکیل میدن.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا خودت خیلی بهش برس گوشت گوسفند شیره انگور میوه زیاد نذار خوراکی یخوره تا بری دکتر دوبارا

شما تجربه ش داری؟؟؟

بخدا خوراکی بیرون من اصن نمیدم بخوره😔

سعی کنید مقدار ویتامین‌دی کودک حداقل 60 باشه و منیزیم و ب کمپلکس هم بصورت مکمل. این 3 مورد اساس سیست ...

اتفاقا ویتامین دی کم و دارم قطره میدم روزانه 

چه مکملی بهش بدم برا زینک و ب کمپلکس 

اتفاقا ویتامین دی کم و دارم قطره میدم روزانه چه مکملی بهش بدم برا زینک و ب کمپلکس

سرخود چیزی نده دیگه بذار دکتر با توجه به ازمایشتاتش دارو بده نتیجه بهتری بگیری نگران نباش بچه هست دیگه خوب میشه

سرخود کاری نکن

با یه متخصص اطفال دیگ مشورت بگیر

نهایتا مکمل میده

چیز عجیب و وحشتناکی هم نیست نگران نباش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اتفاقا ویتامین دی کم و دارم قطره میدم روزانه چه مکملی بهش بدم برا زینک و ب کمپلکس

همون ویتامین‌دی بصورت قطره و منیزیوم و ب کمپلکس هم بصورت یک شربت که همه ویتامین‌ها داخلش باشه موجوده و کافیه.

سرخود چیزی نده دیگه بذار دکتر با توجه به ازمایشتاتش دارو بده نتیجه بهتری بگیری نگران نباش بچه هست دی ...

برای کودک ویتامین‌دی باید بصورت روزانه مصرف بشه و ضروریه و نیازی به دکتر نداره مثل خوردن شیر برای کودکه و شربت مکمل هم برای جذب ویتامین‌دی خیلی مفیده و متخصصین اطفال تجویز می‌کنن و از مشاور داروساز هم در داروخانه میشه راهنمایی گرفت 

سرخود کاری نکنبا یه متخصص اطفال دیگ مشورت بگیرنهایتا مکمل میدهچیز عجیب و وحشتناکی هم نیست نگران نباش

برای کودک ویتامین‌دی باید بصورت روزانه مصرف بشه و ضروریه و نیازی به دکتر نداره مثل خوردن شیر برای کودکه و شربت مکمل هم برای جذب ویتامین‌دی خیلی مفیده و متخصصین اطفال تجویز می‌کنن و از مشاور داروساز هم در داروخانه میشه راهنمایی گرفت.

برای کودک ویتامین‌دی باید بصورت روزانه مصرف بشه و ضروریه و نیازی به دکتر نداره مثل خوردن شیر برای کو ...

من خودم مادرم کودک دارم  میدونم اینچیزارو  اما به هر صورت باید پزشک دستور مصرف هرگونه مکملی و بده با توجه به وزن و قد و آزمایشات  سرخود مگه میشه بگی فلان چیزو بخر از دکتر داروخانه بپرس بده به بچه ات؟! من که به شخصه هیچوقت چنین کاری نمیکنم و به کسی هم توصیه ای نمیکنم

من خودم مادرم کودک دارم میدونم اینچیزارو اما به هر صورت باید پزشک دستور مصرف هرگونه مکملی و بده با ...

روزانه یک قطره ویتامین‌دی بعد از شیر برای کودک از هر چیزی ضروری تره که سیستم ایمنی و استخوان بندی کودک دچار مشکل نشه و تمام متخصصین اطفال و پزشک ها در تمامی رفرنس های علمی توصیه کردن و ربطی به قد نداره که مصرف بشه یا نه ولی اگر وزن بیشتر باشه مقدار ویتامین دی هم باید بیشتر بشه.

روزانه یک قطره ویتامین‌دی بعد از شیر برای کودک از هر چیزی ضروری تره که سیستم ایمنی و استخوان بندی کو ...

شما رباتی ؟ اخه یکسره داره چیزای تکراری میگی  من یچیز دیگه میگم شما یچیز دیگه 

همون ویتامین دی هم مقدارش و باید دکتر مشخص کنه شما سبک زندگیت اینجوریه هرکی هرچی بگه گوش میکنی خب به کارت ادامه بده 

چرا هی بنده رو ریپلای میکنی من حرفم مشخص واضح به اسی گفتم 

حالا باز شما بیا بگو ویتامین دی ... کلا گیر دادی به ویتامین دی

برای کودک ویتامین‌دی باید بصورت روزانه مصرف بشه و ضروریه و نیازی به دکتر نداره مثل خوردن شیر برای کو ...

دکترش میتونه با مکمل بهش بده

با توجه به ازمایش چکاب

چون یا نرماله

یا کمبود داره

پس اینطوری بهتر میتونه براش تعیین کنه چقدر بخوره

با توجه به مشکلش توی سیستم ایمنی

یه پزشک دیگ شاید بهتر بتونه مشورت بده بهش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥