2777
2789
عنوان

مامانا که بچه کوچیک دارین بیاین

144 بازدید | 13 پست

چند شبه بچم شبا کابوس خیلی بد میبینه چاهار سالش نشده انقدر چیغ ها بدی میکشه انقدر تو خواب میترسه و التماس میکنه که هر چی میخوایم بیدارش کنیم بیدارم نمیشد .ما داشتیم از ترس میمردیم مثل این که بچه یه دفعه جنزده شده باشه اونجوری .انقدر آب زدیم به صورتش که از خواب بیدار شد .طبیعیه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش طبیعی تو این سن دختر من ۵ سالش شده کابوس شبانه میبینه گاهی

چجوری گریه میکرد و میترسیید دختر من هر چی میگفتیم تموم شده چشماتو  باز کن همچنان جیغ نیزد و داشت خ‌اب میدید 

چجوری گریه میکرد و میترسیید دختر من هر چی میگفتیم تموم شده چشماتو باز کن همچنان جیغ نیزد و داشت خ‌ا ...

همینطوری ،چشماش باز نبود و‌تو خواب ولی انگار بیداره و جیغ میزنه وخیلی سخت بیدار شد

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤