2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا مردا ۶۰ سالشونم شه بچه ن

شاید مردا به محبت خانم خیلی احتیاج دارن ! دلشون زود میشکنه از خانومشون ولی آقا با آقا بیوفته میزنن کله ی همو میشکنن ولی بازم قهر نمیکنن

Stay hungry stay foolish

بابا شما ها چرا اینطور شدید برو خودتو پرت کن روش پرو نمیشه🤣🤣🤣🤣

بسته دیگه هی میگی برو خودتو پرت کن روش ببووققققق

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

مردا وقتی خوابن ادم‌میترسه نزدیکشون بشه

ببین خودت چجوری هستی و از چه حرکتی خوشت میاد، همین رو واسه طرف مقابل انجام بدیم، همه چیز مثل همه، با این تفاوت که مرد بیشتر احترام نیاز داره و زن محبت و عشق..... 

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 

عزیزم همه ماها اشتباهاتی ناخواسته و ناخودآگاه داشتیم که زندگیمونو تلخ میکنه..این دفعه هیچی ولی خواهر روال خودتو باید تغییر بدی...من خودم اشتباهات ناخودآگاهمو تو به کانالی هست تو ایتا اسمش تنها مسیر آرامش هست.. که تو اون یه تبلیغ کلاس همسرداری دیدم که حدود ۶ ماه هست مطالب و روزانه میذارن...قیمتشم ۳۰۰ تومنه..از اون یاد گرفتم که میشه چطور عشق خالصانه مرد و به دست آورد..از اون موقع به بعد که چیزای درست یاد گرفتم...هر موقع درست انجام دادم زندگیم صد پله بهتر شد..هر موقع هم که نه...روال و حس و حالم تو رابطه ام بدتر شد ..اگذ خواستین برید پیداش کنید اسم آموزش دهنده اش هم آقای حسینی هست خیلی آدم کار درسته