یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خیلی به شخمم طور رفتم تو اتاق عمل یهو دیدم یه تخت اندازه دووجب ک روش جا نمیشدم جلوم بود دراز کشیدم فککک کنم بستنم به تخت فک کنم یادم نیست بعد یه جای دست داشتم یچیزی به تخت وص بود ک فقططط جای دست بود و دستموروش دراز کردم سرم زد بعد ک اینارو دیدم ریدم تو خودم یهو اون همه حس بتخمم طور شد گریه هی گریه میکردم هی پرستار نازمو میکشید میگفت چته الان خوشگل میشی فلان میشی منو ببین چقد خوشگل شدم من باز بیشتر گریه میکردم 😂😂بعدن یهو تو همون حس گریه نفهمیدم چطوری رفتم بعدن بهوش ک اومدم شرو کردم به دا و بیدار ک اره فلانییی کجاست(اسم عشقمو میووردم ک خانوادم نمیشناختنش اون موقع شانسی ک اووردم پرستاره گفت فلانی کیه و فهمیدم دارم زر میزنم یهو گفتم واییی مامانییی واییی باباییی کجاییین) ینی جیغغغ میزدما کلی جیغو دادو بیدادو گریه زاری کولی بازی درووردنو اینا تا یکم از حالت بیهوشی خارج شدم بهتر شدم😂😂😂😂😂😂
اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
منم شنبه عملمه بینی🥹🥲ولی تا حالا اتاق عمل نرفتم و میترسم بعد ک بیهوش میام نفس کشیدن سخت باشه
ببین من از فردای عملم میتونستم از بینی نفس بکشم . بستگی به دکترت داره . تازه زمان ما ۱۳ سال پیش تامپون میذاشتن توی بینی . فرداش که اومد تامپونو و عوض کنه گفت نفس بکش من راحت تونستم نفس بکشم . الان که دیگه همه چیز پیشرفت کرده . نترس اصلا
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖