2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاین ازم کلاهبرداری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 119251 بازدید | 1156 پست
خوب طلا فرق داره، اونم اینمقدار ،باید حواست باشه تا پول نیومده به حساب اعتماد نکنی ،یا مدارکی چیزی ا ...

منظورم این بود از دیوار طلا خرید و فروش میکنم. امروزم از دیوار میرم طلا بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله که پیدا میشه برادر من هم ۴سال پیش توی همین دیوار کثافت گوشیش رو گذاشته بود برا فروش دقیقا کاری که با شما کردن با برادرم کردن که الهی خیر نبینن اون زمانم گوشیشو گرون خریده بود ولی بعداز مدتی به پولش احتیاج داشت که یارو دزد خیرندیده گوشیشو بردو واریز وجه جعلی بهش نشون داده بود ما شکایت کردیم ولی متاسفانه چیزی دستمون رو نگرفت البته ما بجز شماره تلفن چیزی ازش نداشتیم 

انشاالله که برای شما پیدا میشه...براتون سوره قدر میخوندم به نیت برگشت طلاهاتون

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
احمق روانی مگه بچه ای نمیفهمی اخه اه چیزی ک با دست خودت دادی رفته دنبالش نگرد

درست حرف بزن، احمق و روانی آدم کلاه. بردار دزده، نه ایشون . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

مملکت دزدبازار شده منم یه ماه پیش از یه پیج تو اینستا شاید خودتونم اسمشو شنیده باشید آنلاین شاپ ایسان مد خیلیم فالوور داره چند سالم هست من پیجشو دارم یه دورس سفارش دادم اصن جواب نمیدن واقعا موندم این همه سال داره کلاهبرداری میکنه هیچکس خیالش نیست یه دزد باید اینقد راحت جیب مردم بزنه کک کسی هم نگزیده من شنبه قرار شد برم پلیس فتا و ازش شکایت کنم 

۱۴۰ میلیون چجوری زده به حساب مبلغ زیادی زمان میبره تا بیاد به حسابتون

شبا کنه هر دو بانک هم یکی باشه همون لحظه میاد 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو