2777
2789

من مث چشمام بهش اطمینان دارم

اگه گفته منفیه پس منفیه

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

نچ

هیچ اعتباری نیس

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مث چشمام بهش اطمینان دارم اگه گفته منفیه پس منفیه

نداشته باش

منو پنج ماه پیش درجاااا مثبت زد

با ذوق رفتم ازمایش منفی بود

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
نمیدونم واقعا میگم شاید ظهر زدم نشون نداده. اخه من پریودام خیلی دقیق بود از وقتی بچم ۹ماهش شد من پر ...

فردا ناشتا یکی دیگ بذار عزیزم

ببخشید استارتر میشه منم یه سوال بپرسم؟ بی بی چک روژان مارک خوبیه؟  امکان مثبت کاذب هست؟ 

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪