2777
2789
عنوان

هفته ای پنج ملیون خرج میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 52 پست

الان میان میگن ما باماهی ده و پنج نفریم شاهانه زندگی میکنیم!!!!

دیشب مواد یه سالاد فصل و یه مرغ گرفتم شد دوتومن!!!

تمام مسیرو فکرمیکردم مردم چجوری زندگی میکنن ،مادونفریم ،دونفرمونم شاغلیم باز دیگه نمیتونیم هندل کنیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ۵۰۰ تومنماشین دارمکلا درماه خرجم تو دانشگاه میشه ۵۰۰ تومنغذا هم میبرم البتهاون ۵۰۰ تومن بعضی و ...

من ماشین ندارم برا همین هزینه رفت و آمد با اتوبوس دارم و پول اینترنت برا همین 

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

خب داری و خرج مبکنی من ماهی دو تومنه با خواری و خفت میگذرونم

عزیزم خدا کمک کنه

خدا دست همه مون رو بگیره

داری ک داشته باشم گرونی اینجوری دلیلی نداره اخه

من ماشین ندارم برا همین هزینه رفت و آمد با اتوبوس دارم و پول اینترنت برا همین

اره 

درکل اسی خیلی ولخرجه

میگه ارزونترین غذای دانشگاه ۴۰۰ تومن میشه😐

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان میان میگن ما باماهی ده و پنج نفریم شاهانه زندگی میکنیم!!!!دیشب مواد یه سالاد فصل و یه مرغ گرفتم ...

مواد سالاد میشه کاهو  ۷۰خیار ۵۰گوجه ۵۰هویج۴۰

مرع هم ک کیلویی ۱۳۸

چجوری شد دو تومن؟

الان میان میگن ما باماهی ده و پنج نفریم شاهانه زندگی میکنیم!!!!دیشب مواد یه سالاد فصل و یه مرغ گرفتم ...

دقیقا ما هم بچه نداریم و هر دو شاغل ولی خرج ها خیلی گرونه

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

بخدا بعضیا دیگ خیلی میخان همچیو عادی جلوه بدن

هفته ای پنج میلیون؟! من با هشتصد تومن کل ماه رو میرم تازه دانشجو ام🦦😐

امروز کارآموزنم که دانشجوی ترم ۵ بکی از رشته‌ علوم پزشکی هست می‌گفت هر بار که از خوابگاه میاد تا بیمارستان هزينه اسنپ ش میشه ۲۱۰ تا ۲۳۰ 

شما چطور با ۸۰۰ سیر میکنید واقعآ خيلي خوبه