2777
2789

رها کن بره 

من انقدر این فکرارو کردم به حضرت عباس الان با سن 22 سالکی فراموشی گرفتم 

از بس که صبح تا شب فکر میکردم ،الان یع مدته فکر نمیکنم هم کارام برام سبکتر شده هم دیگه چیزی برام سخت و بد نیست .

هر کاریو که بهش فکر کنی به خدا تو ذهنت میشه غول و تو دیگه از پسش برنمیای که هیچ مغزتم عیب بر میداره 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

آره فکرم گیر تنبلی خودمه

کسی از اطرافیانت رو داری که قابل اعتماد باشه و تمامی افکارت رو بهش بگی؟ یا مشاور نمیگیری؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه طرز تفکری عزیزم منم رفیق بغل دستیم پزشک شده اون یکی امروز توی قوه قضاییه دیدم یکی دیگ‌اشون مع ...

آخه رشتم تجربی بود درسم بد نبود اما دیگه برای کنکور نخوندم 

آخه رشتم تجربی بود درسم بد نبود اما دیگه برای کنکور نخوندم

منم رشتم تجربی بود سال کنکورمم درس خوندم اما سرنوشت ادما متفاوته یاد بگیر خودتو با خواهر خودتم مقایسه نکن اینطوری زندگی قشنگ تری خواهی داشت