یاقوت_قرمز_778 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 854 عنوان مامانااااااااااااااااا محض رضای خدا 100 بازدید | 6 پست پسرم ۳سال و نیم هستشاشتباهی شربت الومینیوم ام جی اس بهش دادم یه قاشق غذا خوری...زنگ زدم اورژانس راهنمایی مفیدی نکرد! کسی تجربه داره؟ ممنون میشم کمک کنید خیلی نگرانم من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!) 1404/07/29 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاقوت_قرمز_778 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 854 آب یا شیر زیاد بهش بده دفع بشه باشه عزیزم ممنونم من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
یاقوت_قرمز_778 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 854 من شنیدم اگه ماست وشیربخوری بعدقزص وشربت خنثی میشه اثرش ممنونم از راهنماییتون من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
چاویل عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6177 باشه عزیزم ممنونم آب زیاد بخور دفع میشه چون دارو بوده شیر نده همون آب دفعشمیکنه یادمه بچه خواهر شوهرم دارو اشتباه خورده بود دکتر گفته بود فقط آب و آبمیوه زیاد بخوره تادفع بشه
یاقوت_قرمز_778 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 854 آب زیاد بخور دفع میشه چون دارو بوده شیر نده همون آب دفعشمیکنه یادمه بچه خواهر شوهرم دارو اشتباه خور ... خدا خیرت بده خواهر من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)