2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا الان تاپیکی بودم که استارتر میگفت پسره تو کتابخونه خودشو به دوستم مالوند دوستم گریه افتاد

طرف اومده میگه اگه این وضعیت وجود داره تقصیر خود زنهاس😒

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

منظورم اینه که نمیتونست طلاق بگیره یا خودش نخواست

زنه نخواست چون از قبل میدونست و اومد باهاش ازدواج کرد فقط هم به خاطره دارایی که پسره داشت 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

بابا الان تاپیکی بودم که استارتر میگفت پسره تو کتابخونه خودشو به دوستم مالوند دوستم گریه افتادطرف او ...

اره حتما اونایی که به نوزاد و بچه و حیوون و پسر و مرد تجاوز میکنن هم مقصرشون این موجوداتن مثلا مقصر طفل معصومه؟ چه ادمای احمقی پیدا میشن 

از کجا فهمیدی

از چت هاشون 

شوهر بی شرفم رفته بود مشهد مثلا زیارت

بعد اونجا یه زن مطلقه بوده با خواهز و مادرش کنار سوئیت شوهرم 

شوهرم باهاش دوست شده بود و......  بعد براش از اونجا اتاق گرفته بوده ک برن سک.... ی ولی دختره گفته بود 

من واسه هرکسی شلوارمو پایین نمیکشم در این حد