مگه راحتر از آش رشته هم داریم؟😐
نخود و لوبیا و عدس رو بریزتو زودپز خوب خوب نرم شد بریزشون تو قابلمه.اگه اب داشت آبشونم اضافه کن نداشت یکی دوکاسه آب بهش اضافه کن و سبزی آش(من فقط گشنیز جعفری میریزم اسفنجان بدطعمش میکنه)هم اضافه کن.دوسه تا پیاز متوسط خلالی خلالی بکن خوب طلایی شد نصفشو جدا کن بذار کنار باقیمونده شو زردچوبه و فلفل سیاه بزن اگرم خواستی یکم پودرکاری.این پیاز داغو اضافه کن بهش و بذار آش جوش بیاد و یکم غلیظ تر شه. بعد رشته رو ب اندازه اضافه کن (اولش آبکیه فکرنکنی شله هی رشته بریزی ها، کم بریز یه ربع بعد سفت میشه.بعد از یه ربع دیگه خاموش کن...
کشکو بجوشون و نعناهم سرخ کن و با اون نصف پیازه تزیئن کنه
ب همین سادگی ب همین خوشمزگی😋😋😋
با دوغشم اینه بجای اون یکی دوکاسه آب نصف یه دوغ ترش گازدار رو بریزی توش ولی بایدتا جوش بیاد هم بزنی چون بریده بریده میشه😊