2777
2789

سلام دانش آموز نمونه دولتی بودم نهایی ها و کنکورمو خراب کردم رشته که امسال قبول شدم سلولی مولکولی وزارت علوم تحقیقات تهران بود ... نخواستمش موندم پشت دقیقا وقتی همه دوستام رفتن دانشگاه ، من در فاصله بین دو آزمون درصد زیستم از ۰ به ۵۷ با تست زدن رسید فقط با کمی تلاش .... امسال سال سختی در پیش دارم ، باید نهایی های یازدهم ترمیم کنم ، دوازدهم ترمیم کنم و آزمون هامو به درصد بآلا ۷۰ برسونم تا دندونپزشکی قبول شم ..... برام خیلی دعا کنید ... خیلی دعام کنید 🥲💔🙏🏼  

ایشالا بیای و بگی قبول شدی 💞🤩🤩

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله قبول بشی انشالله خدا بهت قدرت بده خودتم تلاش کنی موفق بشی، قدر بدون ، من خیلی دلم میخواست رشته تجربی برم و پزشکی یا دندان بخونم اما خانواده با اجبار فرستادن انسانی چون خواهرم انسانی بود و کارمند ارگان دولتی،خداروشکر الان هم شغل خوب دارم اما بعضی حسرتا همیشه تو دل هست پاک نمیشه

مرسی عزیزم بعد چند هفته اومدم اینجا تاپیک بزنم دعای خیرتون پشتم باشه

انشالله قبول بشی ناامید نشو استمرار داشته باشه ایشالا یه روز تگ کنی بگی قبول شدم🤩

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ایشالا، میشه منابع و اساتید رو بگید؟ هنوز شروع نکردین؟ چه ازمونایی میزنین؟

عزیزم پارسال قلم چی بودم در قلم چی درومدم رفتم ماز آزمون میدم تحلیل میکنم کنارش قلم چی هم حل میکنم سوالاشو زیستم آیکیو و پینوکیو شیمی مبتکران ایکیو فیزیک خیلی سبز جامع و آیکیو ریاضی خیلی سبز جامع و آیکیو استاد هامم زیست فرهمند ، شیمی هادیان فرد ، فیزیک شجاعی ، ریاضی کرمی 

انشالله قبول بشی انشالله خدا بهت قدرت بده خودتم تلاش کنی موفق بشی، قدر بدون ، من خیلی دلم میخواست رش ...

خیلی قشنگه که با وجود اینکه رشته تون باب میل تون نبوده بازم تلاش کردید و شغل دارید واقعا خیلی ها بی کارن با وجود تحصیلات موفق باشی عزیز دلم ❤️