2777
2789

طی چند ماه ۱۰ کیلو وزنم بالا رفت.رژیم گرفتم یک دوره کوتاه پیاده روی رفتم و...تکون نخورد وزنم. دائم دارم میخورم. همش گرسنه ام. قرص ب ۱ و...میخورم اینارو هرکسی بخوره لاغر میشه من اشتهام تکون نخورد

گن میپوشم دائم ولی ذره ای شکمم کوچیک نمیشه. خسته شدم. توی بارداری انقدر اضافه وزن نداشتم الان دارم.

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

چون معدت سرد و پر از رطوبت و بلغم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۷ کیلو کم کرده بودم ۳ کیلوش برگشت چون شکلات و شیرینی خوردم و خوب غذا خوردم دوباره، زیادم نه ها، دقت کن

خوب!💀😂 ولی خب همون ۳ کیلو رو دوباره کم کنم راضیم، هدفم ۸ کیلو بود

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

چون معدت سرد و پر از رطوبت و بلغم

چیکار کنم؟ هرچی میخورم بدبختی میره توی شکم و باسن افتضاح شدم. شبیه باردارم. خیلی هیکلم خوب بود

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

منم ۷ کیلو کم کرده بودم ۳ کیلوش برگشت چون شکلات و شیرینی خوردم و خوب غذا خوردم دوباره، زیادم نه ها، ...

مریض میشم اشتهام دارم مشکل دارم اشتهام دارم گرسنه نیستم اشتهام دارم غذا میخورم بازهم اشتهام دارم نمیدونم چراااا

چیکار کنم؟ هرچی میخورم بدبختی میره توی شکم و باسن افتضاح شدم. شبیه باردارم. خیلی هیکلم خوب بود

قرص بلغم زدا بخر بخور 

وقتی معده پر از بلغم و رطوبت باشه به خاطر اون مایع بلغم و رطوبت هرچی میخوری کش میاره و سیری نمیفهمه 

قرص بلغم زدا بخور و مصرف سردی جات رو قطع کن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹