2777
2789
عنوان

زنه نیاد جلو درمون میترسم 🥲

174 بازدید | 2 پست

شاید خیلی مسخره بنظر برسه ولی بی نهایت وسواس فکری دارم گاهی اوقات خودمم از دست تفکراتم دلم میخواد محو بشم🥲

چیکار کنیم مامانم بای خانومه دوستشد احوال پرسی اینا بعد فهمیدیم طرف د ها نویسه حالا ی کاری برامون پیش اومد ی مشکلی گولمون زد تا ازش دها بگیریم بعد ماهم صمیمی شدیم رفته رفته حالا دیگه واقعا تصمیم گرفتیم با همچین آدمی قطع ارتباط کنیم ی فتنه ای هم این میون اومد بین مامانمو اونو بهم زد خبرچینی کرد حرف درآورد از یطرفم اون زنه ی مادر پرتوقع داشت طوری که توقع داشت مامانم بره براشون تمیزکاری کنه !!! ماهم دیگه پیگیر نشدیم و دکمه اشو زدیم . حالا الان ازین نگرانم اینا بیشرفن یوقت برامون شر درست نکنن از حرصشون که گذاشتیمشون کنار ! شاید مسخره بنظر برسه ولی وسواس فکری ولم نمیکنه🥲نیان جلو درمون داد و هوار😂

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.