2777
2789

خانواده خالم مخالف ازدواج بودن ولی بالاخره ازدواج کردن اما خالم هنوز دست بردار نیست تمام سعیشو میکنه دختره رو از چشم پسرخالم بندازه  همش بهش میگه زنیکه ی دست به دست شده (عروس قبلا ازدواج کرده جدا شده )یه ایرادای عجیبی میگیره ازش حتی میخواد بره پیش دعانویس به مامانم گفته بیا باهم بریم مامانمم کلی نصیحتش کرد ولی دیوونه شده انگار از منطق خارج شده خیلی اعصابمو بهم میریزه هر روز زنگ میزنه به مامانم گریه میکنه میگه دعا کنید شرش کم شه به ما میگه حق ندارید پاگشا کنید

عروسش خیلی خوبه واقعا ادم کیف میکرد نگاهش میکرد خیلی دختر باوقاروزیبایی بود خیلیم خوش اخلاق نمیدونم چشه چیکارکنیم چی بگیم زن بدی نیست خالم خیلی دست بخیر ودلسوزه ولی الان یه کارایی میکنه ادم میمونه

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن بدی نیست؟ بد بودن دیگه چه معنی داره

ببین ادما تو یه رفتار تعریف نمیشن کلا ادم دلسوزیه خیلی به ما محبت داشته خیلی به خیریه ها کمک میکنه ولی پسرشو خیلی حساس بود انگار انتظار مخالفت بچشو نداشت 

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

فقط بگو مامانت نره باهاشحالا عروس و داماد میسازن؟

اول ازدواجشونه 

بنظر خیلی عاشق میان

همیشه وقتی میگن خانواده مهمه یعنی همین وقتی خانوادش دوستش ندارن هر چقدر هم خوب باشی بازم نمیاخت

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات