2777
2789
عنوان

تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 30 پست

عزیزم شما به همگی احترام بذار اگه دیدی اونام بهت احترام 

میذارن شما همین رویه رو ادامه بده و در طول زمان و با برخوردای بیشترتون خب یه کمی صمیمی تر هم میشی اما اگه دیدی تیکه میندازن یا بی احترامی میکنن فاصله بگیر 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

دوتا خواهر شوهر دارم یکیشون خیلی خوبه ولی یکیشون خودشو میگیره

تو هم مثل خودش باهاش رفتار کن جوری نباش که ازت بد بگه در حد معمول الان رفتی داخل خانواده شون سعی کن تا میتونی خوبی کنی کسی که نتیجه اش رو میبینه خودت هستی اما نه خوبی که بی ارج قرب بشه باهاشون مهربونه باشه بهشون احترام بزار احترام احترام متقابل میاره 

فامیل شوهر هستن دیو و دوسر که نیستن

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب عقدم خیلی عقده ای بازی در اوردن فقط باشوهرم میرقصیدن

حسادت میکنن  شاید به ظاهر بعضی ها نشون ندن. ولی در کل با عروس در رقابت شدید هستن .

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
سخته واقعا یکی از خواهراش خیلی خودشو میگیره ازطرفیم شوهرم هی میگ باهاش برقص بهش زنگ بزن فلان نمیدونم ...

شوهرت بیخود کرده اونقدر عرد

میده خودش زنگ می‌زنه داداشت؟

شوهر خر من از این عردا میده 

گاهی مجبور شم مجبورم ر

تو هم مثل خودش باهاش رفتار کن جوری نباش که ازت بد بگه در حد معمول الان رفتی داخل خانواده شون سعی کن ...

همین نگهداشتن حد خیلی سخته 

اینکه خوبی نشه وظیفه سخته اینکه دیدشون بد نشه و...

خیلی صمیمی نشو

رازهاتو بهشون نگو

مسائل شخصی، خصوصی و زناشویی رو‌اصلا نگو

سعی نکن خودتو اثبات کنی بهشون. خودت باش

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
شوهرت بیخود کرده اونقدر عردمیده خودش زنگ می‌زنه داداشت؟شوهر خر من از این عردا میده گاهی مجبور شم مجب ...

خب اولین برخوردمون بود ....

شوهرم میخواد روابطمون خوب باشه 

مطمئنم همونجور ک ب من میگ باهاشون خوب باش

ب اونام میگ اذیتش نکنید دخالت نکنید 

اتفاقی شنیدم ک پشتمه میخوادمثلا مدیریت کنه روابطو 

اولا تبریک میگم...دوما واقعا اینکه از همین الان وجودتون رو از کینه پر کنید اصلا کار درستی نیستش

موفق باشید

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

خب اولین برخوردمون بود ....شوهرم میخواد روابطمون خوب باشه مطمئنم همونجور ک ب من میگ باهاشون خوب باشب ...

حالا خواستی یکبار زنگ بزن مثلا متاهلی اگه 

خواستی دعوت کنی رنک بزن یا مثلا تولدش هیت رنگ بزن تبریک بگو

اولا تبریک میگم...دوما واقعا اینکه از همین الان وجودتون رو از کینه پر کنید اصلا کار درستی نیستشموفق ...

ممنونم 

کینه ای وجود نداره 

میخوام رفتار درستو بدونم ....

دوست ندارم رابطم باهاشون بد باشع

سخته واقعا یکی از خواهراش خیلی خودشو میگیره ازطرفیم شوهرم هی میگ باهاش برقص بهش زنگ بزن فلان نمیدونم ...

اول زندگی سخته تابتونی باادم های جدیدبشناسی اماطوری برخوردکن که دوست داری باهات برخورد بشه تحمل کن اونا هم متقابل تونمیشناست نمی‌دونن چطوری برخوردکنن توکامل باش