2777
2789
عنوان

بخاطرکولرخودموخواهرم‌کلی‌دعواکردیموفحش دادیم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست
چه اشکالی داره چند روزی که خواهرت مریضه رعایت کنین کولر خانوش باشه احتمالا لرز داره

حدس می‌زنم جنوب زندگی نمیکنی!

اگه جنوبی باشی حق و میدی به من چون هوا اینجا بشدت گرم و مرطوبه و اگه تا ساعت ها کولر خاموش باشه جدی جدی نمیشه زندگی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جنوب امدم جایی زندگی میکنم تابستون جهنم نمیش بیرون رفت دما۵۰و۴۰ مثال شما ما از واسط مهر کولر نمیر ...

خب دیگه پس حق و به من بده که نمیشه تو گرمای ۴۰ درجه بدون کولر زندگی کرد😐💔

حدس می‌زنم جنوب زندگی نمیکنی!اگه جنوبی باشی حق و میدی به من چون هوا اینجا بشدت گرم و مرطوبه و اگه تا ...

نه زندگی نمیکنم ولی خب هم خواهر دارم و هم مریض میشیم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
شاید باورت نشه ولی من توی سخت ترین مریضی هامم کولر باید روشن باشه😐💔بشدت گرمایی ام برعکس خواهرم

حالا ول کن فکر کن بچته اگه بچت بود خدای نکرده مریض میشد از گرما هم هلاک میشی خاموش میکردی 

نه زندگی نمیکنم ولی خب هم خواهر دارم و هم مریض میشیم

بخدا اینجا اینقدر گرم و مرطوبه که قطرات آب توی هوا معلومه 🤣🤣💔بدون کولر خونه بوی نم و رطوبت میگیره

حالا ول کن فکر کن بچته اگه بچت بود خدای نکرده مریض میشد از گرما هم هلاک میشی خاموش میکردی

اگه بچم بود میبردمش دکتر خب😐اخه چندروزه اینجوریه ولی میگه خودم خوب میشم اینقدر دکتر نرفت تا اینجوری شد