2777
2789
عنوان

پرستاری

86 بازدید | 13 پست

سلام من قبلا نوشته بودم که بهداشت عمومی میخونم ولی به فامیل گفتم پرستاری آوردم و مدام سر همین موضوع با مادرم دعوا میکنم 

خواستم بگم امسال شد 

امسال کنکور دادم و پرستاری قبول شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی سختی داره لامصب۷سال باید بخونی باز ۴سال هم تخصص بگیری چند سالتونه؟منم پشت کنکوریم ولی هدفم پ ...

۲۷ البته فوق لیسانس دارم میخونم برای رشته دیگه 

ان شالله که قبول میشی عزیزم توکل برخدا 

زمان ما پزشکی افسانه بود اصلا می‌گفتیم بمون میخندیدن 

۲۷ البته فوق لیسانس دارم میخونم برای رشته دیگه ان شالله که قبول میشی عزیزم توکل برخدا زمان ما پزشکی ...

اها خب عالیه من یکیو میشناسم بالای ۳۵ داره میخونه برای دندون با سه تا بچه🫠

قربونت عزیزم انشالله شماهم موفق باشید🫶

۲۷ البته فوق لیسانس دارم میخونم برای رشته دیگه ان شالله که قبول میشی عزیزم توکل برخدا زمان ما پزشکی ...

الانم همینطوریه. درسته ظرفیتا زیاد شد ولی در عوض کنکور دوبار در سال بود و هم اینکه امتحان نهایی خیلی سخت شده امسال ک هم یازدهمه هم دوازدهم 

سلام ببخشید تو تاپیکتون دیدم ذخیره بودین ، واسه ثبت نام حضوری رفتین؟؟؟ تروخدا جواب بدین واجبه🥲

سلام عزیزم آره ذخیره بودم و بعد از ثبت نام اینترنتی،  واسه حضوری رفتم