من خیلی غصه دارم بچه ها 😢 اگر پدر و مادر من با وجود شرایط بد مالی و سطح پایین زندگی بچه دار نمی شدن الان من مجبور نبودم همه جا سرمو بندازم پایین 😭 لطفا سرزنشم نکنید فقط باهام حرف بزنید ....
بعد هم شما که به پدر و مادرت ایراد میگیری، خودت یه تلاشی بکن که فردا بچه تونم به شما خرده نگیره
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
بيا بعد خانما اينجا ميگن هي بچه بياريد حس مادريتونو ارضا كنيد بچه روزيشو مياره خلاصه از اين حرفا ولي درراصل آخرش ميشه يكي مثل استارتر!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
کاملا درسته . بزرگترین اشتباهو کردن و تاوانشو ما باید بدیم . حالا هی میگن بیخوابی کشیدیم بچه بزرگ کردیم خب بابا به دنیا نیار بیخوابی نکش بچه رو بیچاره نکن