2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دعوام کرد🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتربراهمسرم به خداپختم چون طفلی تادیروقت سرکاره ترسیدم گشنه بمونه

اشکالی نداره

انشالله تو دلیت سلامت دنیا بیاد میشه همه کس وکارت دیگه پیش این پیر زنم کمتر میای

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

عزیزم نمیدونم الان پرسیدن این سوال درسته یانه چون  تاپیک اینو دیدم ازت که عشقت ازدواج کرده بود و حالت خوب نبود منم دقیقا دیروز فهمیدم عشقم عقد کرده و حالم اصلاااا خوب نیست 💔میخواستم بدونم الان که چند سال گذشته و ازدواج کردی بازم حسرت اون تو دلته؟همش میترسم هیچوقت نتونم عشقم فراموش کنم حتی اگه ازدواج کردم فکرم پیش اون باشه😭😭

وا عوض تشکر که تو خونش داری کار میکنی ایرادم میگیره؟! واقعا ساده ای ماه هشتمی خودتو سنگین بگیر بشین ...

آره روپاهای منم فشارمی یادکارزیادکنم همسرم روم خیلی حساسه سراون یکم حسادت میکنه

عزیزم نمیدونم الان پرسیدن این سوال درسته یانه چون تاپیک اینو دیدم ازت که عشقت ازدواج کرده بود و حال ...

نه بابااصلایادم نبودچه عشقی چه کشکی الان شماگفتی یه چیزای یادم اومدالان به شدت سرگرم زندگی خودمم

من تک دختربودم اصلاتوخونه نازک ترازگل بهم نگفته سرهرحرف نیش داری دلم میشکنه

اخی عزیزم منم مث شما حساسم اونم زیاااد ...خب جواب میدادی میگفتی اتفاقی شد لب پرم میشد فدا سرم برات میخریدم تا دفعه دیگه درست حرف بزنه

اخی عزیزم منم مث شما حساسم اونم زیاااد ...خب جواب میدادی میگفتی اتفاقی شد لب پرم میشد فدا سرم برات م ...

دیگه همه داشتم سرمیزغذامیخوردم همسرم خواهرش بادخترش

می گفتی آره خونه خودمون هم اینطوری کار میکنم شما خم نگران لب پر شدن ظرفاتی پاشو خودت بیار خودت هم دست داری هم مثل من ۸ ماهه باردار نیستی از منه باردار کار میکشی سرم غر هم میزنی

جای مهمون داری و باردار  داریته