2777
2789
تا بوده و بوده جهیزیه با عروس بوده داشتن میدادن نداشتن نمیدادن کسی به کسی زور نمیگفت کم کم انداختن ت ...

حالا داماد هم دو تیکه نه شیش  تا ‌‌داماد. باید طلا بخره خونه آماده کنه خرج عروسی رو بده جهیزیه هم بگیره ؟؟.. شیش تا  یعنی نصف جهیزیه دیگه 

تا بوده و بوده جهیزیه با عروس بوده داشتن میدادن نداشتن نمیدادن کسی به کسی زور نمیگفت کم کم انداختن ت ...

وقتی هم عروس پول نداره جهیزیه نمیبره آبروی عروس رو میبرن هر حرفی بهش میگن یا هم کلا اخرش میشه طلاق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همچین رسمی ما نداریم کار شما هم ببخشید بیهودس چون تا دوسال دیگه اونا قدیمین چه برسه به ده سال این ...

از الان که نمیخرم براش ولی همش یه نگرانی ته دلم دارم که همینجور بابام برام تو‌جهزیه سنگ تموم گذاشت منم بتونم برا. دخترم جهزیه خوبی بدم.

رسم ما فقط تلویزیون و صوتی با داماده حالا مادر داماد خواست لحاف و تشک وبالشت و اینا بده یا نهایت قالی و نهایتش یه سرویس چینی اونم دلبخواهی خیلیا میگن ما رسم نداریم از مادرشوهرا.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
اینا که همش گرونه؛ پس عروس خانم چی میخره

مثل اینکه جهاز نگرفتی گل

وسیله آشپزخونه سرویس های غذا خوردی و وسیله های برقی کوچیک مثل اب میوه گیری و.... از همه مهم تر میز نهارخوری گرفته تا وسیله های اتاق خواب تخت خواب و اینا و سرویس اتاق :/

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
مثل اینکه جهاز نگرفتی گلوسیله آشپزخونه سرویس های غذا خوردی و وسیله های برقی کوچیک مثل اب میوه گیری و ...

اره سمت ما جهیزیه با پسر ؛ دختر اگه دوست داشت چیزی می‌بره من برای زندگی خودم تازه دارم وسیله میگیرم واقعا گرون همه چی 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست