2777
2789
عنوان

همسرم از لباسم ایراد گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
نمیفهمم بعضی نظراتو واقعاانگار این صفات براشون عادیه

عادتشو شده قضادت کردن خودتو ناراحت نکن

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

حالا اوکیه یه بار خوشحالش کردی

ولی خب همش اینکارو نکن که عادت کنه و سعی کنه تغییرت بده

خوشبخت باشی به نظرم انتخابت خیلی درست بوده✨️

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بعضی وقتا خیلی عادی بهم تذکر میدیم. مثلا یه بار تو یه مجلسی گیر داد گفت خواهشا اینو نپوش اول ناراحت شدم بعد رفتم دیدم یه آدم ناحسابی هیز تو‌مجلس هست خودش گفت اون لباس جلو اون فلان. یا من بهش میگفتم این شلوار نپوش جذبه بهت نمیاد. البته زندگی زناشویی هر نفر باهم فرق داره ولی خوب من میگم حالا بعضی وقتا پیش میاد

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
خراب نباشید با تچکر

راجع به خودت اینقدر بد حرف نزن گناه داری

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

پس چطوری بود

یه دامن تا وسط زانو

با یه بافت یقه اسکی

بوت تا دو وجب زیر زانو

درضمن من ایران نیستم

و زشته کسیو نمیشناسید بهش بگید خراب

منظورم اون خانمه نه شما خواستم توضیح بدم

کار خوبی کردی.همیشه احترام شوهرتون نگه دار .

واقعا

چون خودش احترامو حفظ کرد بعد عوض کردن لباس تشکر کرد و خوشحال شد منم از کاری که کردم راضی شدم واقعا

حالا اوکیه یه بار خوشحالش کردیولی خب همش اینکارو نکن که عادت کنه و سعی کنه تغییرت بدهخوشبخت باشی به ...

بله حتما همینطوره

متشکرم از نظرتون 

شما هم خوشبخت باشی گلم 🤍

یه دامن تا وسط زانوبا یه بافت یقه اسکیبوت تا دو وجب زیر زانودرضمن من ایران نیستمو زشته کسیو نمیشناسی ...

آها عزیزم خیلیا هم هستن مذهبی نیستن ولی تا حدی رو پوشش حساسن مثلاً  درسته دامنت تا زانو بوده یعنی زیادم کوتاه نبوده شاید منظورش این بوده یه ساپورتی زیرش بپوشی ، به هر حال همین که احترام بینتون حفظ شد خوبه 

ما بعضی وقتا خیلی عادی بهم تذکر میدیم. مثلا یه بار تو یه مجلسی گیر داد گفت خواهشا اینو نپوش اول نارا ...

بله دقیقا

منم یه بار درباره لباسش نظر دادم خیلی منطقی گوش کرد و عوض کرد چون دیدم خودش برای حرف من اهمیت قایل شده منم گوش کردم

خوشبخت باشید🤍