2777
2789
عنوان

ازدواج با کسیکه نماز نمی‌خونه و قبول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 28 پست
درباره تربیت بچه صحبت کنببین موافقه بچش مذهبی و نماز خون بشه و تشویقت میکنه؟با روزه گرفتنت مشکلی ندا ...

نه مشکل ندارم میگه 

میگه بچه هم هرچی خودش خواست 

گفتم به تو نگاه می‌کنه میگه می‌تونه به تو نگاه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندوس به نظر من ادمی که به خدای خودش متعهد نیس به عشق کوچیک زمینی چطور متعهد میمونه

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

واسه من خیلی این مورد قبول بود دو سه تا رو چون خانوادگی با نماز روزه غریبه بودن رد کردم حالا داداش خودم نماز نمیخونه روزه ام نمیگیره زنش مشکل نداره

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

راستش من خودم این موضوع خوندن نماز واسم مهمه و اگر من باشم که رد میکنم

چون هرچقدر هم مثلا بگه آره من با نماز خوندن شما مشکلی ندارم،مطمئنم وقتی وارد زندگی مشترک بشید کاملا متوجه میشید که اعتقادات ایشون روی زندگی و رفتار و ارتباطشون با دیگران هم تاثیر میزاره و شاید از خط قرمز شما رد بشند،این مشکل ساز میشه

قطعا آدمی که نماز نمیخونه، با آدمی که نماز میخونه، اعتقاداتشون متفاوته و اینم روی بچه هاتون در آینده اثر میزاره، شاید اوناهم مثل پدرشون، نماز نخواند بخونن، ولی واسه شما مهمه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

ببین من همچین موردی هستم و اگه برات مهمه باید بگم که من اذیت شدم سر این موضوع چون برام هم خیلی مهم بود الان هم نماز صبح رو میخونه اما نماز ظهر نه و نماز شب هم گاهی هست فکر میکنم و واقعااذبت کننده است همین الان روی یخچال پیامهای مربوط به نمازه ان شاالله که ثابت قدم باشه ، آدم به خیلی چیزا فکر می‌کنه 

راستش من خودم این موضوع خوندن نماز واسم مهمه و اگر من باشم که رد میکنمچون هرچقدر هم مثلا بگه آره من ...

درمورد خمس و ... هم باید صحبت کرد 

بعضی ها به خمس هم اعتقاد ندارن

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

درمورد خمس و ... هم باید صحبت کرد بعضی ها به خمس هم اعتقاد ندارن

بله کلاااا در مورد امور مذهبی حتما باید صحبت کرد ، مخصوصا وقتی یکی از طرفین مذهبی هستن، باید طرف مقابل رو درمورد هرچی مربوط به دین و امور مذهبی میشه بشناسند

اما نود درصد مواقع کسی که نماز میخونه، روزه و خمس رو هم رعایت میکنه

البته هستند کسایی که فقط به نماز معتقد هستن

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم