2777
2789
عنوان

بابام میگه پسرا خیلیییی عوصی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
همین مردایی کا معتقدن زنا اهنگ پرستن ، خدا شاهده اگه پولی داشته باشن اینا همش حرف اون پسر دوهزاری ها ...

افرین دقیقا طرف اومده میگه زن من هرچی پول در میارم میده رژ میده  عطر و ناخن و ال و بل بعد یارو برگشته میگه زن و باید زد سرخاب سفیداب برا چیه زن شوهر داره 

بعد کل تایمی ک این دو آقا تو محدوده بودن ما و سه نفر دیگه ک اونجا حاضر بودیم و داشتن قورت میدادن 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خداااااخدا نسل مردای نامرد منقرض کنه

یکی دیگه اومده بود میگفت حیف شما نیست اومدین کار میکنین مرداتون قدر نمیدونن  زن و باید نزاری پاش به زمین بیفته تو دلم گفتم برو برو خودتو سیاه کن این راهی که شما توش داری یورتمه میری ما آسفالت کردیم داداش😅

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....