2777
2789
دقیقا یادم تواین سایت یه عده خوشحالی میکردن واونهایی که طلا داشتن رو مسخره میکردن .که حقتون. نه تنها ...

اگه کسی طلا میخره رو نباید مسخره کنیم چون تورم به حدی بالا میره که مردم از ترس اینکه پولشون بی ارزش نشه مجبور میشن 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر اومده تاپیک زده تا همه هول بشن برن بفروشن 🤣🤣🤣

دولت اعلام کرده ما ارز نداریم و همینجور دلار داره میره بالا و دلار هم بالا بره اونس هم بیاد پایین باز طلا پایین نمیاد چون طلا رو با دلار وارد میشه نه با ریال 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

اگه کسی طلا میخره رو نباید مسخره کنیم چون تورم به حدی بالا میره که مردم از ترس اینکه پولشون بی ارزش ...

طلاپایین نمیاداما یکی دوروزبااین بازیاخیلیافروشندمیشن کاش بیاد پایین مااضافه میکنیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه کسی طلا میخره رو نباید مسخره کنیم چون تورم به حدی بالا میره که مردم از ترس اینکه پولشون بی ارزش ...

دقیقا مردم ازترس اینکارو کردن وکار درستی هم بوده با این شرایط اقتصادی .

همونطورکه شاخص بورس ریخت اونامیخواستن طلاهای گرونشونوبکنن توپاچه ملت

طلابورس ایران نیست  هیچ وقت نمیریزه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖