2777
2789
عنوان

خواستگار

1108 بازدید | 30 پست

سلام نیاز به مشورت دارم.خواستگاری دارم که از نظر اخلاقی واعتقادی به ظاهر خوبه فقط قدش 168 . من خودم قد بلندی ندارم ولی خیلی دوست دارم طرف مقابلم قد بلند باشه البته نه خیلی زیاد ..حالا سر قد دو دل هستم به نظر شما که متاهل هستید با این مسئله باید چطور برخورد کنم/

از کسی که به کار بد شما پاسخی نمی دهد بترسید ،او نه شما را می بخشد،نه می گذارد خودتان را ببخشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواستگارپولدارمو بخاطر همین رد کردم  

برام قد خیلی مهم بود 

الان شوهرم قدش ۱۹۰ هست

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ما یه دوستی داشتیم قدش تقریبا ۱۶۲ بود همش گله میکرد میگفت چرا خ استگاری هر کی میرم میخواد قدش از شوهرش کوتاه تر باشه آخر سرم با یه خانمی ازدواج کرد قدش ۱۷۲ بود کنار هم که راه میرفتن خیلی مشخص بود 

...

یاخدا چه دلیلی برا ازدواج نکردن،گلم من خودم ۱۸۰ قدمه،شوهرم یکی دوسانتم ازمن کوتاهتره.نه آسمون اومده زمین نه زمین رفته اسمون

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

به نظر من اگر از بقیه جهات اوکی هست و پسندیدیش الکی سر قد بهونه نیار (البته قدش از خودت کوتاه تر نباشه)

چون وارد زندگی که میشی به همه ظواهر هم عادت میکنید، بعدش هم هیچ کس پیدا نمیشه که همه ی ایده آل های آدم رو یکجا داشته باشه همونطور که خودمون هم همه ی ایده آل ها رو نداریم،بالاخره هر کسی یه کوچولو نقص داره 

باید ببینی تو زندگی چی برات ارجح هست

هرکسی نظری داره ولی قد ک دست خود اون شخص نیس ولی اخلاق و کردارش دست خودشه من همسرم قدش 172 هستش ولی بینهایت دوسش دارم و زندگی خوبی داریم و هیچوقتم برام مهم نیس درحالی ک پدر ومادرم قد کوتاه ترهستن و توفامیلای خونواده من جز قدکوتاه به حساب میان 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

خب عزیزم اون آقایی هم که قدش بلنده...خانم قد بلند میخواد.

اگه روی قد خیلییییی حساسی بیشتر فکر کن. ولی شاید اون شخص انسانی باشه که هیچ کدوم از کمبودهاش به چشمت نیاد. اما بگم هیچ آدمی کامل نیست. بنظرت خودت هماهنگی با تموم آرمان های ظاهریِ اون آقا؟

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

تناسب قد خوبه همونطور که اگه شوهر قدش کوتاهتر باشه جالب نیست خیلی بلندتر هم باشه، تو ذوق میزنه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

قد و قیافه فقط دو ماه اول مهمه
البته که باید به دلت بشینه

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉