2777
2789
عنوان

جاریم کلی طلا داره همش بمن میگ خیلی حیفه که تو نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 34 پست
اینو بگم میگ داری میسوزی منم گفتم اره خیلی خوبه انشالا دوبرابرشو بخری النگوهات ۱۲تا بشه

بگه به جهنم

بهش بگو تو که انقدر پر غروری و از نظرت من دارم می سوزم چرا انقدر گیر فرو کردن طلاهات تو چشم من و گیر دادن به منی کی داره بیشتر می سوزه من یا تو

تو اگه با خودت و طلاهات راحت بودی انقدر پزش رو به من نمی دادی و گیر نمی دادی به من که

جالبه طلا هم داری ولی باز گیره منی و داری می سوزی

انشالله از جایی ی پولی برات برسه ۶ تا النگوی طلای شیک بخری 😍🥰

مرسی عزیزم دعا کن بتونیم یه پراید ۱۵۰تومنی بخریم بعدم بتونیم یه سوییت اجاره کنیم ازخونه مادرشوهر بریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم دعا کن بتونیم یه پراید ۱۵۰تومنی بخریم بعدم بتونیم یه سوییت اجاره کنیم ازخونه مادرشوهر بری ...

ناراحت نشیا بخدا خواهرانه بهت میگم 

باید زرنگ باشی پول جمع کنی هر جوری شده 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ن عزیزم چرا ناراحت اخه باحقوق ۱۵ تومن ک خرج امادرشوهرم با ماس چیکار میشه کرد

هر برج حتی اگ شده ی تومن پس انداز کن از خودت بزن ولی جمع کن بعد چن وقت میبینی چقد ب دردت میخوره ما ی تاپیک داریم راجب پس انداز اگ واقعا دنبال نجاتی بیا و دنبالش کن 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

هر برج حتی اگ شده ی تومن پس انداز کن از خودت بزن ولی جمع کن بعد چن وقت میبینی چقد ب دردت میخوره ما ی ...

این