2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی چهل شب زیارت عاشورا بود که اینطور میخوندم ازاول تاقسمت لعن که میرسیدم میگف اللهم العنهم جمیعا رو صدبارمیگفتم و سلام رو هم میگفتم تا قسمت اخر که میگه السلام علی الحسین وعلی ...تااخرسلام رو صدبار میگفتم روزپنجم حاجت گرفتم من شب میخوندم ودعای توسل چهل شب 

یکی چهل شب زیارت عاشورا بود که اینطور میخوندم ازاول تاقسمت لعن که میرسیدم میگف اللهم العنهم جمیعا رو ...

زیادت عاشورا خیلی طول نمی‌کشید عزیزم با صد لعن

و حاجت محال بود ؟ 

یا حسین
مممنونم ازتون واقعا خدا خیرت بده ایشاااااااالله هر چی از خدا میخای بت بده

بعد نماز صبح یاسین میخونم برات دعا میکنم،اسم چند تا از کاربرها رو میارم براشون دعا میکنم،شما هم واسه رزق و روزی من دعا کن دوست عزیز

زیادت عاشورا خیلی طول نمی‌کشید عزیزم با صد لعنو حاجت محال بود ؟

نه گلم تموم قسمت لعن رو صدبار نمیگفتم ک فقط اللهم العنهم جمیعا روصدبار سلام رو هم ازقسمت السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولادالحسین وعلی اصحاب الحسین رو صدبارمیگفتم واینکه حاجتم ارزوی هر انسانی بود مهم بود فقط سعی کنین غیبت نکنین وازگناه دورباشین 

بعد نماز صبح یاسین میخونم برات دعا میکنم،اسم چند تا از کاربرها رو میارم براشون دعا میکنم،شما هم واسه ...

چشم عزیزم 

اسمم زینبه خدا خیرت بده واقعا اشک تو چشمام جمع شده ی مشکل دارم ۴ ساله درگیرشم ایشالله هر چی میخای خدا بهت بده ایشالله 

یکی چهل شب زیارت عاشورا بود که اینطور میخوندم ازاول تاقسمت لعن که میرسیدم میگف اللهم العنهم جمیعا رو ...

شرمنده عزیزم ببخشید ولی من متوجه نشدم 

میشه ی بار دیگه بگید