2777
2789

یه اتفاقی افتاد شوک شدم دچار تنگس نفس شدم چند روزه حس میکنم میخوام بمیرم دکترم رفتم دارو دادیذره بهترم بنظرتون میمیرم با این شرایط چقدر سخته😭😭😭😭

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حملات پانیک تنفسیه منم دارم :)

دقیقاااا تورو خدا اگه راهکاری داری بگو

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

دختر خوشگله 

غصه نخور 

خدا حواسش هست بدخلقی نکن ❤️🐥

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
بله قطعا مرگ در کمین شماست

😭😭😭😭😭

🤣🤣🤣🤣عزیز دلم من دو ساله پانیک دارم هنوز چیزیم نشده فق ناراحتی و استرس نداشته باش

عزیزم تو مدام داشتی من تا یادم میره خوبم یهو یادم میفته بهش دوباره خفه میشم لعنت بهش

قلبت اوکیه ؟

بله عزیز دلم فقط یه عزیزی از دست دادیم شوک شدم

امیدوارم که غم آخر باشهو خوب بشی زودتر و صبر خدا بده بهتون

ممنونم عزیزم خدا برات خوب خواد