ماشین اضافه بود خاک میخورد جا نداشتم فروختم طلا گرفتم ولی ماشین داره میره بالا طلا میاد پایین من مشکلی ب اومدن پایین طلا ندارم خب دوس دارم هم ماشین بیاد پایین هم طلا
فقط تو نیستی ما هم خریدیم😂🤦♀️یه تنه اقتصاد مملکت رو میتونیم نجات بدیم...
هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎
من چی بگم اگر پولمو طلا خریده بودم الان دو برابر شده بود ولی اومدم خونمون رو زدم ترکوندم الانم موندم توش ن برق داره درست شد هزینه بنایی هم رفته بالا دیگه نمیتونم کاری گنم
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎
حیف پول نداریم و گرنه بریم از هر چیزی بخریم تا مردم راحت بشن😀