2777
2789
عنوان

شانس منه تااومدم طلا خریدم ارزون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 68 پست

فقط تو نیستی ما هم خریدیم😂🤦‍♀️یه تنه اقتصاد مملکت رو میتونیم نجات بدیم...

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

2 3 هفته پیش خریدم 10 800 900 بود

الانم همونه دیگه. یه بازه یه تومنی نوسان داره از اون موقع تا الان

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم اگر پولمو طلا خریده بودم الان دو برابر شده بود ولی اومدم خونمون رو زدم ترکوندم  الانم موندم توش ن برق داره درست شد هزینه بنایی هم رفته بالا دیگه نمیتونم کاری گنم 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من چی بگم اگر پولمو طلا خریده بودم الان دو برابر شده بود ولی اومدم خونمون رو زدم ترکوندم الانم موند ...

خونه هم خیلی خوبه من استرسم ک فقط دیگ خونه گرون نشه تا بتونم بخرم 

بیا الان ببریم بفروشیم صدرصد فردا طلا میشه 15 تومن😂

اره به خدا😂💔

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

بیا الان ببریم بفروشیم صدرصد فردا طلا میشه 15 تومن😂

حیف پول نداریم و گرنه بریم از هر چیزی بخریم تا مردم راحت بشن😀

خونه هم خیلی خوبه من استرسم ک فقط دیگ خونه گرون نشه تا بتونم بخرم

خونمون داغون بود داغونتر شد اون موقع حداقل بهتر میخریدن الان ن برق درست داره ن گچ درست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!