2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

72 بازدید | 17 پست

ببخشید من کار با ماشین ظرفشویی بلد نیستم  رومم نمیشه از کسی بپرسم حالا تازه وصل کردم میخواستم بدونم برای راه اندازیش اول توش نمک بریزم بعد تو اون قسمت جا موادش چی بریزم ؟هم جلاسنج بریزم هم ژل؟ اصلا مواد شوینده اش چی هست ژل یا پودر یا قرص و  یکی از اینها کافیه ؟ 

اگه دفترچه راهنما داره که دستور العملش داخلش هست ، اگه نداره هم مدلش رو سرچ کن توی نت حتما آموزش کار باهاش و معرفی برنامه هاش هست ، فیلمش رو ببین

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوگل کن ولله همه چیز رو باید بریزی 

هم نمک هم جلادهنده قرص رو هم من میندازم کف ظرفشوی

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

نصاب برات توضیح نداد؟نمک رو در مخزن نمک باید بریزییه قیف هم داره جاش زیر سینی پایینی کف ظرفشوییه یه مقدار آب هم بهش اضافه کنی.ژل یا قرص یا پودر ظرفشویی مواد شستشو هستن.مایع براق کننده هم یه جا مخصوص کنار جای قرص داره.من ظرفشویی اسنوا گرفتم جدیدا آقاهه گفت برای زیر یکساعت قرص استفاده نکن و پودر بریز.قبلا مجیک داشتم که خیلی خوب بود.

اونی که میاد نصب کنه همه چی رو توضیح میده که 

ببین  نمک و جلادهنده چن وقت یه بار میریزی ( جلا دهنده به صورت مایع هستش )

ولی شوینده رو هر بار قبل استفاده میریزی که به صورت قرص پودر و ژل هستش, هرکدوم که میخوای بخر

جای نمک و ژل و اینارم یا فیلمشو تو نت ببین یا دفترچه رو بخون

اونی که میاد نصب کنه همه چی رو توضیح میده که ببین نمک و جلادهنده چن وقت یه بار میریزی ( جلا دهنده ب ...

ممنون پس اگه فقط ژل بریزم کافیه ؟جلادهنده نباید هر دفعه بریزم ؟

گوگل کن ولله همه چیز رو باید بریزی هم نمک هم جلادهنده قرص رو هم من میندازم کف ظرفشوی

کف ظرفشویی ؟مگه جا مخصوص نداره برا هر دفعه که نباید نمک بریزیم منظور من هر دفعه میخوام استفاده کنم چی بریزم 

گوگل کن ولله همه چیز رو باید بریزی هم نمک هم جلادهنده قرص رو هم من میندازم کف ظرفشوی

کف ظرفشویی ؟؟یعنی تو قسمت مخصوص قرص نمیزاری؟

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نمک رو چن وقت بار میریزی شما؟

عزیزم خودش نشون میده 

بستگی ب میزان استفاده ات از ماشین داره 

من هر روز استفاده میکنم 

و اینکه یک ماه و نیم خالی میشه 

چراغش روشن میشه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

کف ظرفشویی ؟مگه جا مخصوص نداره برا هر دفعه که نباید نمک بریزیم منظور من هر دفعه میخوام استفاده کنم چ ...

قرص رو من کف ظرفشوی میندازم جا داره خودم نمیزارم

برا نمکش هم بستگی ب میزان استفاده از ظرفشویی داره رو خود ظرفشویی علامت  نمک هست خالی شدنی روشن میشه

کف ظرفشویی ؟؟یعنی تو قسمت مخصوص قرص نمیزاری؟

ن عزیزم من چندین ساله دارم 

از اول هم اونطور انداختم کفش 

اتفاقا اینطور بهتر تمیز میکنه