2777
2789

۴ متر و ۸۰ سانتی متر و ۶ میلی متر منهای

۲ متر و ۹۵ سانتی مترو ۸‌میلی متر

با توضیح میخوام

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

عدد اول:

۴ متر و ۸۰ سانتی‌متر و ۶ میلی‌متر

⇢ یعنی ۴ متر + ۸۰ سانتی‌متر + ۶ میلی‌متر

حالا همه رو به میلی‌متر تبدیل می‌کنیم:

۱ متر = ۱۰۰۰ میلی‌متر

۱ سانتی‌متر = ۱۰ میلی‌متر

پس: �

به‌علاوه 6 میلی‌متر

مجموع عدد اول = �

عدد دوم:

۲ متر و ۹۵ سانتی‌متر و ۸ میلی‌متر

⇢ �

حالا تفریق:

تبدیل دوباره به متر، سانتی‌متر، میلی‌متر:

۱ متر = ۱۰۰۰ میلی‌متر

پس:

حالا 848 میلی‌متر = 84 سانتی‌متر و 8 میلی‌متر

✅ پاسخ نهایی: ۱ متر و ۸۴ سانتی‌متر و ۸ میلی‌متر ✅

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای انجام این نوع تفریق، بهتره همه واحدها رو به یک واحد تبدیل کنیم تا راحت‌تر محاسبه کنیم. بیایید مرحله‌به‌مرحله پیش بریم:

---

🧮 مرحله ۱: تبدیل همه واحدها به میلی‌متر

چون میلی‌متر کوچک‌ترین واحده، همه چیز رو به میلی‌متر تبدیل می‌کنیم:

عدد اول: ۱ متر و ۸۰ سانتی‌متر و ۶ میلی‌متر

- ۱ متر = 1000 میلی‌متر  

- ۸۰ سانتی‌متر = 800 میلی‌متر  

- ۶ میلی‌متر = 6 میلی‌متر  

جمع کل = 1000 + 800 + 6 = 1806 میلی‌متر

عدد دوم: ۲ متر و ۹۵ سانتی‌متر و ۸ میلی‌متر

- ۲ متر = 2000 میلی‌متر  

- ۹۵ سانتی‌متر = 950 میلی‌متر  

- ۸ میلی‌متر = 8 میلی‌متر  

جمع کل = 2000 + 950 + 8 = 2958 میلی‌متر

---

➖ مرحله ۲: انجام تفریق

حالا تفریق می‌کنیم:

\[

1806 - 2958 = -1152 \text{ میلی‌متر}

\]

عدد منفی به این معناست که عدد دوم بزرگ‌تره.

---

🔄 مرحله ۳: تبدیل نتیجه به متر، سانتی‌متر و میلی‌متر

حالا عدد منفی رو به واحدهای اصلی برمی‌گردونیم:

- ۱۱۵۲ میلی‌متر = ۱ متر و ۱۵ سانتی‌متر و ۲ میلی‌متر

پس جواب نهایی:

> منفی ۱ متر و ۱۵ سانتی‌متر و ۲ میلی‌متر

---

اگه خواستی با واحدهای دیگه یا مثال‌های مشابه هم تمرین کنیم، خوشحال می‌شم کمک کنم!

زیر هم بنویس منها کن.از سمت راست شروع میکنیم از شش میلی متر نمیتونیم هشت تا برداریم میریم سراغ سانتی متر یه سانتی متر برمی‌داریم میشه ده میلی متر اون ده میلی مترو قرض میدیم به 6 میشه 16.سانتی محترم خط می‌زنیم میشه 79

حالا مرحله دوم دوباره از 79 سانتی متر نمیتونیم 95 تا برداریم باز میریم از خونه متر یه دونه قرض میگیریم .یک متر قرض بگیریم میشه صد سانتی متر اون صد سانتی متر و به 79 اضافه میکنیم