سلام دوستان.اولين تاپيكي هست كه ميذارم.دوست دارم از تجربه هاتون استفاده كنم.قبلش شرح حال بگم:مهرماه ٢٣ سالم تموم ميشه،سال ٩٢ عقد كردم و ٩٤ عروسي،همسرم مرداد ماه ميره توي ٢٨ سال،شغل مناسب داره و منم دانشجو هستم.ازدواجمون سنتي نبوده پدرم مخالف بوده اما الان شكر خدا راضيه.توي فاميل ما همه دير ازدواج ميكنن و دير بچه دار ميشن.ولي توي فاميل همسرم به اين شكل نيست.مادرشوهر و پدرشوهرم هر دو فوت كردن و ٢ تا خواهرشوهرام ١٨،١٩ سالگيشون بچه داشتن.يه مدته همسرم ني ني ميخواد،اما من خيليييي دودلم.به خصوص اينكه احساس ميكنم اصلا آماده نيستم از لحاظ رواني و اينكه ترس از مسخره شدن توي فاميل رو دارم😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
تا اتمام درست بگو صبر کنه چه جوری هم درس بخونی هم باردار بشی و بچه تر و خشک کنی !اونها حتما درس و مشق نداشتن زود باردار شدن نشد دلیل که !
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ای بابا من ۲۶سالمه یه پسر ۳ساله دارم واقعا محدودم کرده زوده بابا البته ناشکری نمی کنما ولی بچه هزارویکجورمشکلات داره من خودم ۵سال بعد ازدواج بچه دارشدم ولی الان حس میکنم زودبوده واقعا بچه خیلی محدودیت وسختی داره اگه همه کاراتو انجام دادی و آمادگی وپذیرای سختی ومشکلاتش هستی بیار اگرنه که دست نگه دار تابعدموفق باشی عزیزم
تا اتمام درست بگو صبر کنه چه جوری هم درس بخونی هم باردار بشی و بچه تر و خشک کنی !اونها حتما درس و مش ...
خيلي دلم ميخواد تا اتمام درسم صبر كنه ،ميگه تا پايان ارشد ميتونم صبر كنم تو دكترا هم ميخواي بگيري من ٣٠ رو رد ميكنم.انقدر همه توي فاميلشون زود بچه دار شدن فكر ميكنه براي خودش ديره