داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
خوشبحالت نظر کرده خدا هستی ینی میشه منم اونایی که بهم بدی کردن و در حقم ظلم کردن طوری که زندگیم نابود شد و تو این حال وروز ببینم دعا کن بشه تو که اینقدر خوبی چون حالم خیلی بده
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هروقت دلم شکسته اونطرف بلایی سرش میاد ،ی دفه مادرشوهرم گفت حواست کجا بوده روسریتو تو ارایشگاه جا گذاشتی مسخرم میکرد سرش جوری خورد به در یخچال نزدیک بود بیهوش بشه
من.....من بخاطر نفرین مادرشوهرم بچم سقط شد منم درعوض اونو نفرین کردم ک شکر خدا دیدم زلالتشو
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
نباید نفرین کرد همیشه وقتی نفرین میکنیم که از نظرمون حق با ما بوده اما اگه واقعا حق با ما نباشه و نفرین کنیم نفرین به خودمون برمیگرده من که از نفرین کردم واقعا دوری میکنم چون خدا خودش داره لحظه به لحظه زندگی رو میبینه . من کلا همش میگم مهم نیست میگذره خدا بزرگه دنیا دوروزه سخت و آسون چه با غم چه با شادی تموم میشه