پریروز که از مدرسه اومد تو کیفشو دیدم تغذیشو نخورده بود منم عصبی شدم گیر دادم که چرا تغذیتو نخوردی اونم گفت پنیر خیار خوردم منم گفتم من پنیر خیار نزاشته بودم اونم گفت تو کیفم بود منم حرص میخوردم که حتما اشتباهی مال یکی دیگه رو خوردی اونم قسم که به خدا تو کیف خودم بود منم گفتم حتما حواس پرتی کرده مال یکی دیگه رو خورده یا یکی اشتباهی گذاشته باشه تو کیفش تا امروز اومد خونه دیدم تغذیه خودشو خورده یه ساندویچ خیار و پنیر هم تو کیفشه هر چی میگم این از کجا اومده میگه نمیدونم ذهنم درگیره این ساندویچا از کجا میان به دو تا موضوع ربطش میدم یکی اوایل ماه معلمش میگفت حتما براش تغذیه بزار من گفتم میزارم همون لحظه یادم افتاد تغذیش تو یخچاله یادم رفته بزارم تو کیفش رفتم خونه تغذیشو آوردم من شب تغذیه رو آماده میکنم صبح تو کیفش میزارم دوباره اینا شنبه بشقاب سلامت داشتن من توی یه بشقاب یه بار نصرف در حد نیاز بچه صبخانه گذاشتم تخم مرغ چندتا نکه خیار گوجه یه تکه کوچیک پنیر و کره و بادوم و گردو و یه تکه کوچیک نون دیگه من میدونم بچم صبحانه بیشتر ازین نمیخوره یع ساندویچ پنیر خرما هم گذاشتم برای زنگای بعد یه قوطی کشمش گردو بادوم نخودچی هم همیشه تو کیفش هست معلمش عکسای بشقاب سلامت رو که گذاشت بچه های دیگه ظرفای پر اورده بودن با خوراکیای خیلی متنوع بیشتر از نیاز بچه و خوراکیایی که برا صبحانه خورده نمیشن بشقاب بچه من نسبت به بقیه خیلی ساده بود از همون موقع این تغذیه تو کیف درومدنا هم شروع شد به نظر شما ممکنه معلنش فکر کرده من برای بچه تغذیه نمیزارم خودش گذاشته باشه ؟یا چی میتونه باشه فردا میخوام به معلمش بگم موضوع رو
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست