2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده ی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 50 پست
غریبه خیلی خوبه دیگه چشم تو چشم نمیشی ولی فامیل مراسمات مشترکه نمیشه نبینی کلا

من شدم همینجورم بد عالم بزار بگن مهم خودمم که به کتف چپمم نمیگیرم کسیو 

حتی با خانواده خودم هم رابطه انچنانی ندارم

بخدا

🤴👸.دلشاد هستم....همسرم دوستت دارم

من شدم همینجورم بد عالم بزار بگن مهم خودمم که به کتف چپمم نمیگیرم کسیو حتی با خانواده خودم هم رابطه ...

والله من الانشم آدم بده هستم.  هم حرص میخورم هم آدم بده شدم .باید دلو بزنم به دریا و کلا بذارمشون کنار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله من الانشم آدم بده هستم. هم حرص میخورم هم آدم بده شدم .باید دلو بزنم به دریا و کلا بذارمشون کن ...

اولش سخته 

ولی می ارزه 

ببین ۱الی۲سال اولش تلخه و شاید اذیتت کننن

بعدش راحت میشی بخدا

🤴👸.دلشاد هستم....همسرم دوستت دارم

اره منم اصلا دلم نمیخواست قطع کنم ولی الان ۱۰ ساله هی ندید گرفتم و احساس میکنم خیلی خیلی بهم بی احتر ...

قطع رابطه مخصوصا برای شما که فامیل هستین خیلی سخته عزیزم چون با این کار مطمئن باش  به خاطر همین آشنا بودن بازم حاشیه های جدیدتر درست میشه مخصوصا با صحبت های فامیل که اینم خودش یه عاملی میشه که دوباره  یه موضوع پیدا بشه که مدام بهش فکر کنی و اعصابت رو به هم بریزه همسرت تا حالا باهاشون صحبت نکرده ؟به نظر من بیشتر مشکلات بین عروس و خانواده ی شوهر به خاطر اینه که یه مرد قدرت اینکه بتونه روابط بین همسر و خانواده اش رو خوب مدیریت کنه نداره 

قطع رابطه مخصوصا برای شما که فامیل هستین خیلی سخته عزیزم چون با این کار مطمئن باش به خاطر همین آشنا ...

اره دقیقا الانشم که کم میبینم ولی حرفا به گوشم میرسه و اعصابم خرد میشه از طرفی میگم قطع هم بکنم باز میرسه و من حرصم رو خواهم خورد و تو فامیل الان کسی نمیدونه رابطمون خوب نیست اونموقع همه می‌فهمن و نقل مجالس میشیم. همسرمم حرف زده ولی اصلا گوششون بدهکار نیست بی نهایت طلبکارن. بی نهایت خودشیفته هستن . همه رو نوکر خودشون میدونن و من نمیکشم و جالبه جاریام دقیقا شدن نوکرشون من نمیتونم قبول کنم 

اره دقیقا الانشم که کم میبینم ولی حرفا به گوشم میرسه و اعصابم خرد میشه از طرفی میگم قطع هم بکنم باز ...

منم به خاطر همین حرف ها و حاشیه ها میگم اعصاب خرابی بعد از قطع رابطه خیلی بیشتره واست مخصوصا شما که مشخصه که دیگه خیلی حساس شدی و مدام خودت رو با فکر کردن بهشون اذیت می‌کنی تا جایی که میتونی ارتباط و رفت و آمد رو کمتر کن ولی قطع رابطه نه سعی کن کمتر هم به حرفا و کارهایی که انجام میدن و باعث میشه اذیت بشی فکر کنی چون با این کار فقط خودت رو داغون می‌کنی و اونی که عامل ناراحتی شما شده خوش و خرم زندگی خودش رو داره فقط این وسط شما مدام خودت رو زجر می دی اصلا سعی کن با کسایی که ممکنه این وسط حرفی هم در مورد اونا بزنن کمتر ارتباط داشته باشی چون شنیدن بعضی حرفا به جز اینکه داغونت می‌کنه هیچی واست نداره

انتظار دارن بری خونشون مادر همسرم و دختراش بشینن عروسان بپز، بشورن و جارو کنن. بعد خود مادرشوهرم سال ...

اینایی که گفتی با تغییر رفتار خودت درست میشه

اصلا برات مهم نباشه

در مورد کادو تولد هم مثل خودشون رفتار کن

اخم و تیکه و کنایه هاشونم به یه ورت بگیر

ببین از چیزی که میگم راحتتره که برات مهم نباشه باور کن

والله من الانشم آدم بده هستم. هم حرص میخورم هم آدم بده شدم .باید دلو بزنم به دریا و کلا بذارمشون کن ...

خب شما که چه کار مثبتی براشون انجام بدی چه ندی پشت سرت حرف میزنن حداقل قطع ارتباط کن دلت نسوزه و حرص نخوری

کامل که نمیشه فطع کرد بخصوص اگه فامیل هم باشن. خیلی کمش کن عیدا رو دیگه برو. چون بچه ها و شوهرت رو بالاخره در اینده نمیشه از فامیلشون گرفت که، بعدم اگه اتفاقی برای پدرشوهر و مادرشوهر بیفته روی رفتن نداری. عیدا رو برو