2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده ی همسر

562 بازدید | 50 پست

کسی هست که با همسرش فامیل باشه و با خانوادش قطع رابطه کنه؟

تبعاتش چیه؟

بعدا تو مراسمای مشترک چیکار میکنین؟

روز مادر و پدر اینا که نمیرین احساس گناه نمیکنین که عیدشون خراب بشه؟

من خیلی خسته شدم و هر شکایتی به همسرم میکنم ۱۰ ساله فقط میگه حق با توئه قطع رابطه کن منم خیلی خیلی محدودش کردم اما حتی اینم نمیکشم دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار میکنن؟

انتظار دارن بری خونشون مادر همسرم و دختراش بشینن عروسان بپز، بشورن و جارو کنن. بعد خود مادرشوهرم سالی یکبار دعوت میکنه برای شام انتظار داره ما هی دعوت کنیم و خواهرشوهرامم دعوت کنیم . خودشو تنهایی دعوت کنی بدون خواهرشوهرا میاد تا آخر معمونی با اخم میشینه . عیدی می‌بریم هیچی جاش نمیدن .تولد می‌بریم کادوی گرون نمیکنن تولد من زنگ بزنن حتی با اینکه وضع مالی‌شان خوبه.  پشت سرت از کار کردنت ایراد میگیرن یه بار گفته بود فلانی چاییش رنگ ادرار بود. و کلی تیکه های بی ادبانه که بنویسم یه کتاب میشه 

عزیزم خب رفت و آمد رو کمتر کن ولی قطع ارتباط به نظر من اصلا درست نیست ...خب ما خیلی وقتا با خانواده ی خودمون هم ممکنه یه خاطر خیلی مسائل به مشکل بخوریم ولی فکر نکنم به قطع رابطه فکر کنیم 

عزیزم خب رفت و آمد رو کمتر کن ولی قطع ارتباط به نظر من اصلا درست نیست ...خب ما خیلی وقتا با خانواده ...

اره منم اصلا دلم نمیخواست قطع کنم ولی الان ۱۰ ساله هی ندید گرفتم و احساس میکنم خیلی خیلی بهم بی احترامی شده و خودم رو مقصر میبینم.