2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این سوال رو از شما میپرسم به نظرتون اصلا خوردن قند مصنوعی چه سودی برای بدن داره؟

هیچی ولی خیلیا ازفواید ترک قند مصنوعی میگفتن میخواستم بپرسم واقعا راسته یا نه

فکرکنم سه ساله ک قندوحذف کردم 

از لحاظ اندام لاغرم نکرد فقط

یکم پوستمو شفاف کرد

باعث شد صورتم لاغرشه

واینکه خونریزی ودرد پریودم روبشدت کاهش داد  

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

هیچی ولی خیلیا ازفواید ترک قند مصنوعی میگفتن میخواستم بپرسم واقعا راسته یا نه

درسته باید بگم کاملا حقیقت داره حتی از چین و چروک جلوگیری میکنه و پف صورت رو هم خیلی کمتر میکنه

درکل زیادم سخت نیست کلی قند های طبیعیه جایگزین هست میوه ها شیر ها خرما توت انگور فقط سختیش اینه همه چیز قند داره نمیتونی بخوری همونارو بتونی خودت درست کنی کیک بجا شکر میتونی شیره انگور بریزی خوشمزه هم میشه ی سری محصولات بدون قندم تو بازار هست ولی کمه

درکل زیادم سخت نیست کلی قند های طبیعیه جایگزین هست میوه ها شیر ها خرما توت انگور فقط سختیش اینه همه ...

من خودم چهار روزه حذف کردم بد نیست ولی تو خوردن چایی اذیت میشم🤮

با خرما هم دوست ندارم

من خودم چهار روزه حذف کردم بد نیست ولی تو خوردن چایی اذیت میشم🤮با خرما هم دوست ندارم

من الان هفت ماهه لب نزدم ب شکر اوکیم عادت کردم قبلا شیرینی میوه ها اذیتم میکرد مثلا موز خوشم نمیومد خرما دوست نداشتم شیره انگور اینا اصلا دوست نداشتم الان بنظرم میوه ها خوشمزه تر شدن هنوزم زیاد خرما و شیره اینا نمیخورم ولی دیگ حداقل بدم نمیاد قبلا لب نمیزدم بدم میومد