2777
2789

زیست: اگر ویدیو میبینی رو دور تند ببین و اون لحظه فقط و فقط گوش بده بعد خودت بیا سراغ کتاب خط به خط رو بخون و برای خودت توضیح بده شکل ها رو توشون دقیق شو و جاهایی که نیاز هست شکل رو برای خودت بکش. جمله هایی که قید های مهم دارن یه چرک نویس پیس خودت باشه و جملات رو بنویس. اگر نهایی داری بعدش چندتا سوال نهایی و اخر سر تست و تحلیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیست: اگر ویدیو میبینی رو دور تند ببین و اون لحظه فقط و فقط گوش بده بعد خودت بیا سراغ کتاب خط به خط ...

خب من دیپلم به رشته دیگه دارم باید با دور عادی ببینم که همه چی متوجه بشم...

هوشم خیلی خوبه یادگیریم خیلی سریع اما روش خوندن دروس تجربی بلد نیستم این اذیتم می‌کنه مثلاً می‌شینم پای یه درس یهو به خودم میام میبینم چند ساعت گذشته و بعدش انکار دیگه حوصله ندارم برم سر کتاب بعدی🥲

خب من دیپلم به رشته دیگه دارم باید با دور عادی ببینم که همه چی متوجه بشم...هوشم خیلی خوبه یادگیریم خ ...

سلام. تست زدن مهم تر از ویدیو دیدنه مخصوصا برای زیست

زخمی که نکشتت قویترت میکنه