2777
2789
عنوان

یه خونه میخواممممم

214 بازدید | 26 پست

دوستان ما الان ی آپارتمان ۹۰ متری داریم خودمون دو خوابه و همه چیزی برامون خوبه 

دوتا بچه دارم پسرم ۹ سال و دخترم ۲ سال هستن.

ی مدت تصمیم گرفتیم خونه مون رو عوص کنیم و ۳ خواب بگیریم چون جنسیت بچه ها هم متفاوته و نیاز هست هر کدوم اتاقی داشته باشن

حالا بعضی دوستان پیشنهاد میون بجای فروش خونه فعلی و خرید سه خواب ی دوخواب نو ساز تر و بهتر بگیرید و این خونه فعلی بدید اجاره

ب نطرتون کدومش بهتره؟؟؟؟؟

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور

سه خوابه ی چیز دیگس.بابام دوخواب داره خودمم قبلن تو ی خوابه بودم ولی سه خواب و البته ی اتاقش مستر دار ی چیز دیگس

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونه ام 90 متریه یه بچه دارم. الانم دنبال خونه سه خواب هستم. اصلا دیگه نمیخوام خونه دو خواب بگیرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سه خوابه ی چیز دیگس.بابام دوخواب داره خودمم قبلن تو ی خوابه بودم ولی سه خواب و البته ی اتاقش مستر دا ...

مرسی عزبزم

دیدین بعضی دو خوابه ها طبقه اول یه حیاط خلوت بزرگ هم سرش هست که اکثرا سقفش میپوشونن و اتاقش میکنن

اونجوری هم گیرم بیاد خوبه نه؟

عزیزم بسته به سبک زندگی شماست. یه وقت می بینی سه خواب می گیری مثلا پذیراییش برات کوچیک می شه. بعد رفت و آمدت زیاده اذیت می شی. ولی خب حالت ایده آلش همون سه خوابه بزرگه.

دیدین بعضی دو خوابه ها طبقه اول یه حیاط خلوت بزرگ هم سرش هست که اکثرا سقفش میپوشونن و اتاقش میکنن ا ...

اون ی حیاط خلوته و همسایه ها بالاتر میتونن شکایت کنن و در اصل درسته دست شماس ولی مشاع بحساب میاد.ما ک نذاشتیم سقف بزنن طبفه اولمون فقط بند لباس گذاشته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دیدین بعضی دو خوابه ها طبقه اول یه حیاط خلوت بزرگ هم سرش هست که اکثرا سقفش میپوشونن و اتاقش میکنن ا ...

به نظرم حیاط خلوت رو بر اساس اصولی می سازن و برای خونه لازمه. ازش نور می گیرید یا کارهایی مثل شست و شو رو انجام می دید. گلدون می ذارید. یا پشت آشپزخونه است. به هرحال شخصا دوست ندارم به معماری اصولی خونه دست بزنم. به خصوص که اگر با مصالح خوب اتاق درست نکنی اونجا در معرض باد و بارون و گردو خاکه.

استارتر سوالتون رو متجه نمیشم شما مگه 3 خواب نمیخواید..؟

ما الن دو خوابه داریم

دنبال ۳ خواب بودیم ولی دارن منصرف مون میکنن که چکاریه تو این اوضاع اقتصادی این خونه رو بفروشین بخاطر ۳ خوابه

ی دو خواب بهتر بگیرید و این یکی رو بدید اجاره براتون ی ملک بمونه سرمایه زندگی باشه

حالا ما موندیم چکار کنیم