2777
2789

امروز یه امتحانی داشتیم که یهو دست و پاهام به شدت سرد شد و تپش قلب شدید گرفتم ودست و پاهام میلرزید و توی قفسه سینم حس سرمای شدید میکردم و حس میکردم توی قفسه سینم منجمد شده و دنده هام داره میلرزه و میخوره بهم

الان ۵ ساعته که اون امتحان تموم شده و اومدم خونه

لحظه ای که امتحان تموم شد حالم خوب بود ساعت ۱۲ حدودا

ولی ۳ دوباره حالم بد شد دست و پاهام خیس و عرق و سرده و قلبم انگار قلقلک میاد یه جوریه انگار اضطراب دارم و یه لرزش خیلی ریز و کمی دارم

کم خونی مینور دارم(از لحاظ سابقه پزشکی)

و کلا آدم استرسی هستم

اما الان واقعا هیچ دلیلی برای استرس ندارم

و برای امتحان هم اصلا استرس نداشتم ولی یهو در عرض ۱ ثانیه همه اون علائمی که گفتم ایجاد شد

بعد اخیرا گاهی توی قفسه سینم تا گلو و فک یه دردی دارم شبیه وقتی که آدم یه مسافت هیلی طولانیو دوییده بعد تند تند نفس میکشه و هوا خشک میره تو ریه و درد میگیره، دقیقا اونجوری سمت ریم هم هست

حالا به نظرتون مشکل قلبی چیزیه؟ الان چیکار کنم؟ دارم یکم شیرموز میخورم شاید بهتر شم

سکته نکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن پانیک

قبلا پانیک شدم حدود ۴ سال پیش به مدت یک سال

اما الان علائمم بعد ۴ ساعت مجددا تشدید شده با اینکه الان هیچ علائمی ندارم و حدود ۲ ساعته که علائم خفیفشو دارم

چیکار کنم؟

آخه الان مجداد بعد ۴ ساعت از اتفاق، ۲ ساعته که علائم خفیف مثل عرق و سردی کف دست و پا رو دارمممکنه مش ...

ببین اگه واقعا میخوای درمان بشی

اول یه دکتر قلب برو خیالت راحت بشه.

بعد برو روانشناس

۹۵ درصد پانیکه با توصیفاتت.اما اول قلب برو خیالت راحت شه.سرسری نگیر.

پانیک باشه اگه درمان نشه هی بدتر و بیشتر میشه

احتمالا پنیک شدیکمتر به خودت استرس و فشار وارد کن دختر این دنیا ارزشش رو نداره🫂❤️

به خدا اصلا دست خودم نیست، اصلا هم برای امتحان استرس نداشتم نمیدونم چرا یهو اینطوری شدم

بعد ببخشید، راجب این علائمی که الان بعد ۳ ساعت دارم و خوب نشده، و اون خس درد تو ریه و قفسه سینه که توضیح دادم(مثل وقتی که هوای خشک میره تو ریه و تا فک درد میگیره) نیازه که نگران مشکل قلبی باشم؟

به خدا اصلا دست خودم نیست، اصلا هم برای امتحان استرس نداشتم نمیدونم چرا یهو اینطوری شدمبعد ببخشید، ر ...

نه عزیزم معمولا بعد از حمله عصبی این اتفاقات پیش میاد چون بهرحال به قلبت فشار اومده 

ولی برای اینکه یه استرس بی مورد بهت اضافه نشه برو دکتر و قلبتو چک کن تا مطمئن بشی ❤️

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything