2777
2789
عنوان

چرا بعضی از زنا به همجنس خودشون حتی رحم نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 40 پست
پژی چار چونه یا جمشیدی؟جمشیدی که مشخصه داستانش الکیه کلا

خو حالا ی درصدددد اگ راست باشه چی؟ چرا فک میکنی نشدنیه؟ طرف وثیقه گذاشته قبول نشده بازداشت شده الکیه مگ

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

دقیقااگه راست باشه ک داره مجازات میشهاما ادمی تو این جایگاه نیازی ب تجاوز نداره اراده کنه ۱۰۰ نفر می ...

در کل هر چند وقت یبار یه داستان میسازن برا حواس پرت کنی مردم.. اینم مثل همونه

ولمون کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم توی بیمارستان کارمیکنه خانم متاهل بخاطرمشکل بچه اش اومده اونجابه بهانه ای شماره گرفته مدارک پزشکی دخترموبده خلاصه زنگهای ادامه داروابرازعلاقه وشوهر بی صفت منم باهاش رفیق شده الان سه ماهه که فهمیدم زندگیم زیرو روشد۱۳سال زندگی تباه شدکاشکی زنهاسرسوزن بهم رحم میکردن الهی خیرنبینه الهی تاعمرداره جگرش بسوزه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
چرا؟

بعضیا میگن دختر مورد داشته پاپوشه دروغه و ...

حالا شاید واقعا بوده و ی دختری داره از خودش دفاع میکنه.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اما برام عجیبه چهار صبح پا بشه بازی کنه و ....

شوهر من نصف شب یهو از فکر بیدار میشه بازی میکنه با گوشی

گوشی خودش خاموش باشه با گوشی منو بچه ها بازی میکنه طبیعیه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بعضیا میگن دختر مورد داشته پاپوشه دروغه و ...حالا شاید واقعا بوده و ی دختری داره از خودش دفاع میکنه.

خب اگه واقعی باشه پژمان مجازات میشه

اما ممکنه بخاطر مطرح شدنم اینکارو کنن ی چیز عادیه کلا این قضیه زن و مردم نداره

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خو حالا ی درصدددد اگ راست باشه چی؟ چرا فک میکنی نشدنیه؟ طرف وثیقه گذاشته قبول نشده بازداشت شده الکیه ...

ببیندآخه یجا گفتن دختره  گفته تجاوز کرده

یجا دیگه الان خوندم نوشتن زنه متاهل بوده شوهرش تو خونه دوربین کار گذاشته فیلمارو برده شکایت کرده...

هر بار یه داستان میگن

ولمون کن 

بهش بگو خفلن گوراخ

سال ب سال تو تولدی دورهمی ای چیزی میبینمش شوهرمم ازش ب شدت بدش میاد

گیر داده بود ب شوهرم بیا باهم بریم قلیون بخریم من بلد نیستم

شوهرمم گفت قلیونو منم بلد نیستم زنم میخره باهم برید بخرید🤪

الان این حرفت ضد زن بود🤣

بحث ضد زن بودن نیست تا بوده همین بوده مردا راحت باهم کنار میان حسادت کمتری دارن مشکلشون کمتره واقعیتو نمیشه ندید