2777
2789

نمیدونم چرا تو زندگی من همش نمیشه  تو مرز ۲۶ سالگیم خواستگار ندارم   تو این سایت ای ازدواج یابی هم شرکت کردم به دلم‌نمیشینن  شیش سال فروشندگی کردم هیچی نشدم  دانشگاه رفتم هیچی نشدم سه سال ازمون استخدامی میدم امسال با وجود تلاش زیاد  تو مصاحبه ردم کردن  پارسال فک کردم عاشق شدم طرف از من خوشش نیومد گفت تو اون چیزی نیستی که فکر میکردم  یک هفتس رفتم آموزشی سر یه کاری امر وز بهم زنگ زدن نیا تو همی نا امیدیا یه پسری بود چند سال می‌شناختمش چند روز پیش  اومد گفت راجبت با پدرم صحبت کردم  امروز میگه خانوادم قبول نکردن گفتن اینا طایفشون خوب نیست و کلن کنار کشید و بهم گفت کاش امیدوارم نمیکردم نمیدونم حکمت اینهمه نشدن چیه حس میکنم زندگیمو طلسم کردن شاید باورتون نشه هیچ اتفاق خوبی توش نمی‌افته همه چی لحظه آخر خراب میشه اگه زندگی  من انقد قراره بد پیش بره کاش الان بمیرم  لطفا حرفا امیدوار کننده نزنید  من حس میکنم یه ایرادی تو کارمه وگرنه مگه میشه سرتا یر رندگی یه نفر همش بدبیاری باشه دعا نویس خوبم پیدا نمیکنم سر کتاب بردارم راستشو بهم بگن اگه کاری برام کردن  دنبال راه چاره باشم اگه کاری برام نکردن که بدونم آقا روند زندگیم همینه حداقل انقد غصه نخورم