2777
2789
عنوان

بنظرتون پزشکی شغل خوبیه🤔

546 بازدید | 65 پست

اونروز یکی از دوستام میگفت شغل خوبی نیست و همش باید سرکار باشی و وقت زندگی کردن نداشته باشی.ولی من بنظرم شغل خوبیه.آدما یه بار فرصت دارن تو این دنیا زندگی کنن،چه خوبه که درس بخونن،برای مثال پزشک بشن و مفید باشن برا جامعه.ازبیکاری که خیلی بهتره.اونروز رفتم مطب یه خانوم دکتری،ماشالا اونقد سرش شلوغ بود،هم به بیماراش میرسید،هم صبحا میره بیمارستان جراحی و عمل انجام میده،هم اینکه استاد دانشگاهه.واقعا به حالش غبطه خوردم که از زندگی و فرصتاش اینقد خوب استفاده میکنه و آدم مفیدیه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کسی که حوصله درس خوندن داشته باشه،اره خیلی خوبه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

جز بابا پولداری تو هر شغلی بخوای پول دربیاری کل وقتتو میگیره

خب اگه به اون شغل علاقه داشته باشی چه اشکالی داره؟خیلیم از اون شغل میشه لذت برد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیف پیف😂

دوستم خودش استاد دانشگاهه،ولی از کارش راضیه میگه خداروشکر همش سرکار نیستم

دوستتون چرت میگنفک کن یکی بگه شغل پزشکی خوب نیست !!

حتی یه پزشک اینجا بود راجبش تاپیک زده بود و میگفت از شغلم راضی نیستم و عروسیمه و حتی وقت نمیکنم برم جهاز بخرم

خب اگه به اون شغل علاقه داشته باشی چه اشکالی داره؟خیلیم از اون شغل میشه لذت برد

خیلیم خوبه. خب من ترجیح میدم ۳۰ سالگی یه پزشک باشم . بالاخره عمر میگذره. یه نفر دیگه توی ۳۰ سالگی ترجیح میده داروساز باشه و..

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

خیلیم خوبه. خب من ترجیح میدم ۳۰ سالگی یه پزشک باشم . بالاخره عمر میگذره. یه نفر دیگه توی ۳۰ سالگی تر ...

آره بنظر منم شغل خوبیه،البته اگه طرف علاقه داشته باشه

بعضی حرف هاشون درسته خیلی بستگی به نوع آدم داره

ما داخل فامیل یکی هست همسرش یک مقداری از پزشک بودنش ناراضی هست وضعشون هم متوسط هست از لحاظ مالی ، مثلا هر موقع مهمونی هست اکثرا خودش تنها میاد چون همسرش شیفته و یا خیلی وقتا اکثر تفریحاتی که با بچه اش میره تنها میره و خودش از این بابت ناراحت هست میگه دوست داشتم یک شغلی داشته باشه که بیشتر خونه باشه چون بچه اش هم تازه رفته مدرسه میگه خیلی احساس دست تنهایی میکنم.

اول زندگیشون هم تقریبا هست همسرش عمومی هست هنوز تخصص نگرفته و دیگه برای خرج زندگی شیفت زیاد میره.

بستگی به نوع و علاقه آدم داره وگرنه بسیار هم شغل خوبیه ، چقدر خوب که آدم یک شغل شریفی داشته باشه و به بقیه کمک و خدمت کنه.

گربه دستش به گوشت نمیرسه و چی میگه؟!

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.