والا حتی لول پایین هاشونم متجاوزن. چه برسه به اصطلاح کله گنده هاشون علاوه بر خودم که خیلی تو این فضای کثیف هستم و شاهد همه چیم ... دخترخاله. ۱۴ سالم هم علاقه داره رفته پیش یکی از مثلا کارگردانای خفن شهرخودمون که نسبتا خفنه کارش ... سنش بالاست و کاربردی اینم بگم شهرمون کوچیکه اما با این حال به دختر خاله ۱۴ ساله من شر و ور گفته حتی من پیام رو دیدم💔
•که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصهی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨
چند سال پیش تو جنبش می تو همشون داشتن اعتراف میکردن که کیا بهشون تحاوز کردن در کل سلبریتی ها به حز تعداد کمی همه سبکشون همینه و شنیدن این خبر واسه من اصلا تعجب آور نبود
از این به بعد ممکنه هی فیلم عروسی دخترای بالا رتبه ها و خبرای فیک پخش بشه ذهنتونو مشغول کنن از اون دو نفر اقای کلید ساز و ظ ر ی ف غافل نشید باید اونا محاکمه بشن قبلا هم حسام الدین اشنا گفته بود دهن این دوتا باز بشه همه ضرر میکنن همچین چیزی دارن فضای مجازیو مسموم میکنن
فعکک نکنم حس می کنم چون خیلی افتاده روی بورس از محبوبیتش ترسیدن می خوان زمینش بزنن
دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.