2777
2789
عنوان

از پوست صورتم متنفرم

253 بازدید | 16 پست

دور چشمام سیاهیه دور لب هام هم تیره شده جوش صورتم خیلی دارم با اینکه ذاتا سفیدم اما صورتم نسبت به بدنم سیاه تره اخه بی دلیل هم نیست استرس زیاد دارم پولم ندارم واسه خرید محصولات روتین پوستی حتی پول خرید یک کرم پودر خوب هم ندارم برای پوشوندن زشتی هام همه میگن بخاطر اینه که تو دوران بلوغی و من حسودی میکنم به همسن و سالام که با اینکه استرس زیادی میکشن اما پوست سالم و قشنگی دارن.. 

راه های ارزون واسه ازبین بردن تیرگی های صورت بگین مشکلی با جوش هام ندارم. 

عزیزم ژنتیکت بده بعضیا اینطورن دور چششون سیاهه صورتشون نسبت به بدنشون سبزست  درحالیکه بقیه تو بدترین شرایطشون از اونی ک آرایش کرده بازم خوشگلترن ژنتیک خیلی مهمه 

ای خدای مهربون من ! آینده ام را از تو میخواهم .. من به غیر از هیچ امیدی ندارم .. خدایا نداشته هایم را جبران کن ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب سیب زمینی

یا پیاز

بشدت معجزه ست

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

ماسکای خونگی زیادی هست میتونی سرچ کنی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

عزیزم 

ژل کلیندامایسین بگیر از داروخونه. خیلی ارزونه و خیلی خوب جواب میده، دقت کن محلولش رو نگیری ژل بگیر 

بزن به کل صورتت و یکی دو ساعت موند بشورش 

روزی مثلا دو بار بزن حتی میتونی شب تا صب بزنی

یه هفته نشده همه ی جوشات میرن 

کم نزن، قشنگ به همه جای صورتت ک‌جوش داره بمال

این ژل خیلی خوب جواب میده پشت گوش ننداز و تنبلی نکن تا راحت بشی

جوش ک ب خاطر دوران بلوغتونه.سیاهی زیر چشم هم اگه ژنتیکی نیست در کل شنیدم اب زیاد باید خورد تاثیر داره و ی کرم برا زیر جشم بگیر تحقیق کن چه مارکی مناسبه چون شما ک زیر چشمت چروک نیس بخوای برای چروک و اینا بزنی صرفا برای رفع سیاهی یا کبودی میزنی دیگه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

عزیزم ژنتیکت بده بعضیا اینطورن دور چششون سیاهه صورتشون نسبت به بدنشون سبزست درحالیکه بقیه تو بدترین ...

خیلی به اینجور ادما حسادت میکنم خیلی دوست دارم پوست صاف و یک دستی داشته باشم و هم رنگ بدنم باشه انقدر ارایش کردم که به صورت بدون ارایش خودم عادت ندارم و اگه ببینم حالم از خودم بهم میخوره

خیلی به اینجور ادما حسادت میکنم خیلی دوست دارم پوست صاف و یک دستی داشته باشم و هم رنگ بدنم باشه انقد ...

خب عزیزم  همین مواد آرایشی پدر پوستو در میاره، باور کن آرایش ساده خیلی قشنگتره

خیلی به اینجور ادما حسادت میکنم خیلی دوست دارم پوست صاف و یک دستی داشته باشم و هم رنگ بدنم باشه انقد ...

ناراحت نشو منم اینطورم باید هر جور باشیم خودمونو دوس داشته باشیم

ای خدای مهربون من ! آینده ام را از تو میخواهم .. من به غیر از هیچ امیدی ندارم .. خدایا نداشته هایم را جبران کن ..

اصلا نمیتونم بپذیرم این شکلیم متاسفانه

منم  خیلی ناراحتم حتی وقتی برام خواستگار میاد معذبم

اصلا نمیتونم بپذیرم این شکلیم متاسفانه

دوران بلوغت بگذره خیلی تغییر میکنی خوشگلم نگران نباش. خیلیا قبل و بعد بلوغشون متفاوته

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم