2777
2789
عنوان

اگه حالتون بد نمیشه یا اطلاعی دارین از این موضوع بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 49 پست
منم داشتم طب سنتی بهم گف هرروز صبح ناشتا یه لیوان آب جوش با یه مشت مویز یا کشمش بخور خوب شدم

کار من از این چیزا گذشته عزیزم 

نرم هم باشه و یبوست نداشته باشم خونریزی و درد رو دارم یکم سفت بشه اولش عذر میخوام اینجوری میگم ... چون پوست اون ناحیه خیلی حساس و بد شده زخم عمیق تر میزنه 

بازم ممنونم ازتون

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399079726]اره[/QUOTEفقط خیار بخور انقده خوب حل میشه مشکلت

فایده نداره قشنگم ولی ممنون بازم 

حداقلش اینجا ادم راحته راجب این جور چیزا حرف بزنه

ی پیج هست تو اینستا ی دارویی میده برا شقاق بواسیر اسم داروش مرهمه نمدونم اثر داره یا ن خیلی رضایت م ...

اره شنیده بودم ولی متاسفانه همش تبلیغ هست یا حداقل به درد اونایی که هنوز زخمشون مزمن نشده میخوره

کار من از این چیزا گذشته عزیزم نرم هم باشه و یبوست نداشته باشم خونریزی و درد رو دارم یکم سفت بشه اول ...

مامان منم دقیق اینجوری بود از همون طب سنتی دارو گرفت نیاز به جراحی داشت ولی طبیب گف نرو عمل اول داروهای منو بخور خوب نشدی برو جراحی داروهای گیاهی خیییلی تلخ بودن ولی مامانم میگف باید بخورم نمیخام برم عمل با همون داروهای گیاهی خوب شد 

لوسیون ام جی باریج اسانس استفاده کنین اول یبوست برطرف کنین میوه آب میوه طبیعی غذای سبک... بخور فست ف ...

مممنونم من همه این کار ها رو میکنم ولی باور کنین مراعات غذایی واقعا مشکله نمیتونم وقتی میرم مهمونی ها هیچی نخورم یا کم بخورم خودمم دلم میسوزه ... خیلی ناراحت کننده اس تا کی باید اینجوری باشم ؟ تازه قبلا رعایت هم کردم ولی فایده نداشته اصلا

چه رژیمی گرفتی

همینجوری غذام رو کم کردم در کنارش آب و مایعات هم خیلی کم میخوردم و ورزش شدید میکردم کلا از پایه اشتباه بود

مامان منم دقیق اینجوری بود از همون طب سنتی دارو گرفت نیاز به جراحی داشت ولی طبیب گف نرو عمل اول دارو ...

خوانواده من اصلا اعتقادی به دکتر طب سنتی ندارن کلا حتی نمیزارن از دم مطب شون رد بشم ...

نمیدونم چیکار کنم فقط دکتر سنتی رو امتحان نکردم

همینجوری غذام رو کم کردم در کنارش آب و مایعات هم خیلی کم میخوردم و ورزش شدید میکردم کلا از پایه اشتب ...

یبوست داری مایعات بیشتر بخور.       روغن زیتون استفاده کم. بزار نرم بشه

خانما من تایپک رو همینجوری میزارم لطفا اکه کمکی چیزی دارین دریغ نکنین واقعا 🙏🏼

سوالی چیزی داشتین هم بپرسین شاید بتونیم بهم کمک کنیم 

به گمونم تاپیک رو ساعت بدی زدم چون الان بیشتری نیستن 

ای کاش ببینین پیام رو 

واقعا دیکه نمیکشم 

مممنونم من همه این کار ها رو میکنم ولی باور کنین مراعات غذایی واقعا مشکله نمیتونم وقتی میرم مهمونی ه ...

انجیر بخور 

ناشتا آلو خاکشیر بخورین 

من فکر میکنم شما تنبلی روده دارین 

ماست پروبیوتیک و قرص پروبیوتیک بخورین 

وقتی غذایی تو مهمونی میخوری حتما در کنارش آب میوه بخورین 

لبنیات کمتر بخور مث شیر و پنیر 

خیلی سخته و طولانی شده یبوست 

وعده های غذا رو حجم کم و مثلا 2ر3 ساعت بخورین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

از کی مشکل داری

از دبستان ولی نمیدونستم مشکلم چیه فکر میکردم همه مثل منن 

ولی منتها راهنمایی دبیرستان بودم که شدید تر شد و اینکه رژیم گرفتم اون موقع ها

انجیر بخور سنجد بخور برنج بخور زردک بخور که همون هویج زرد هست توی دستشویی خودتو با آب سرد بشور

همه اینکارو میکنم روده ام دیگه واکنشی به اینا نشون نمیده شدید ترین و قوی ترین ملین ها رو امتحان کردم