2777
2789
عنوان

دخترای قد صدور پنجاه یا صد و شصت عقب موندن ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه خودم قد بلندم ولی قد کوتاه خیلیم خوبه و قشنگی های خودشو داره ایشونو خدا زده عزیزم کسی که به آفرینش خدا خرده بگیره نمیدونم میشه اسم آدم روش گذاشت یانه

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

واقعا سطح فکر و شعور اون معلم پایینه 

مگه قد یه صفت اکتسابیه که بخوان بر اساس بلند یا کوتاه بودنش ارزش بزارن! 

ارزش آدم به فهم و کمالاتشه نه به زیبایی و قد 

من خودم قدم ۱۵۹ تا حالا هیچکس بهم نگفته قد کوتاه میانگین قد اکثر خانوم های ایرانی همینه 

@ماریا_۰۴‍ پستای توی تایپک رو بخون ، بالاخره شما غیر عقب مونده😐قد خودت چنده انسان کامل، معلم هم هست ...

مودب باش ، من معلم نیستم ، اونجا وقتی به قد160تا 170توهین میشد کجا بودی الان میایی میگی وایی چرا اینجوری میگی 

مودب باش ، من معلم نیستم ، اونجا وقتی به قد160تا 170توهین میشد کجا بودی الان میایی میگی وایی چرا این ...

خود شما هم یکی از اونایی بودید که لقب عقب مونده رو دادید، 

این درسته بنظرتون ، من اونجا نبودم اسم شمارو اوردن که توهین کردید.

قد کوتاه عقب مونده بودن نیست هر کسی تو ظاهرش نقصی ممکنه داشته باشه ایا باید مورد تمسخر قرار داد ظاهر کسیو؟؟

اینو بگم که قد کوتاه نقص نیست خیلیم زیباست ، مثل قد بلند یا متوسط.

ظاهر هنر دست خداست و نقاشی خدا رو نباید مسخره کرد

در عوض شعور و شخصیت ساخته خود انسان ‌که جای انتقاد داره  ، انسان باشیم.

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍