2777
2789

کسی هست ک بهتون خوابگاه نداده باشن مثلا ب خاطر کم بودن مسافت شهر خودتون تا شهری ک داشنگاه میرین یا دلایل دیکه

بعد آنقدر اصرار و پیگیری کرده باشین ک درنهایت خوابگاه بدن بهتون؟

من دیروز پرسیدم مرده گفت ن ب شهر ها اطراف خوابگاه نمیدیم .. دیگه چیزی نگفتم فقط پرسیدم

حالا میخوام برم بهشون اصرار کنم ک حتما بهم خوابگاه بدن.. بنظرتون فایده ای داره؟

بیرون پر ازخوابگاه خودگردانه اصرارنمیخاد ک بی منت برو بگیر

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟یعنی نزدیک ب دانشگاه هست؟از قیمت هاشون خبر داری؟

کدوم شهری

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
کدوم شهری

من خودم قائمشهرم

دانشگاهم ساری

دلیل اینکه میخام خوابگاه بگیرم اینه ک خانوادم محل هستن اکه من خوابگاه بگیرم دیگه اونا مجبور نیست ب خاطر من بیان شهر زندگی کنن.. خودم هم ک تنهایی نمیتونم خونه شهرمون بمونم

از طرفی از خونه تا داشنگاه نیم ساعت راهه.. قطعا پول کرایه ام بیشتر از هزینه خوابگاه درمیاد

من خودم قائمشهرمدانشگاهم ساریدلیل اینکه میخام خوابگاه بگیرم اینه ک خانوادم محل هستن اکه من خوابگاه ب ...

ولی خونه بهتره ها 

خوابگاه هزینه غذا خورد خوراک هست 

نه خوابت مشخصع نه استراحتت نه میذارن درس بخونی همه مدل ادمیم هست

بنظرم هزینه رفت امدکنی خیلییی بهتره

ولی خونه بهتره ها خوابگاه هزینه غذا خورد خوراک هست نه خوابت مشخصع نه استراحتت نه میذارن درس بخونی هم ...

اره درسته حرفات

ولی خونه شب ک نمیتونم تنهایی باشم🥲

در اون صورت مامانم مجبوره ب خاطر من بیاد شهر.. تاحالا ب خاطر مدرسه ام میومد 

درحالی‌که خودمون محل دام داریم هرسال مجبور بودیم کارگر بگیریم.. دیگه دوست ندارم امسال اذیتشون کنم

واسه همین اگه خوابگاه میگرفتم خیلی خوب میشد