2777
2789
عنوان

شوهرم پسر خوبیه اما

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 34 پست
نه اتفاقا انقد بی محبتی از بابام دیدم انقد دعوا دیدم خونه پدرمادرم ارزوم همچین ادمی بود الان که قسمت ...

چون چندین ساله محبت پدرت جور دیگه ای بود وبهش عادت کردی و برای مغزت این نوع محبت وعشق همسرت آشنا نیست و بهش عادت نداری

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

چطور مادر خودش بهش رسیدگی نمی کرده؟؟؟مادر خود پسره؟؟؟

چی بگم، مثل این همه ادم لاغر تو دنیا

براشون مهم نبوده

پسره هم ۲۰ سالشه بچه اس

بعد این این مادر و دختر خیلی بلدن و واقعا هرکاری از دستشون برمیاد و اراده پولادین دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بره باشگاه چاق بشه هیکلش درست بشهبهش محبت کن ببین چقدر اینجا میگن شوهرم من زد خیانت کرد و.‌.‌بعذ ...

میدونی وقتی ازش دورم دلم ی ذره براش تنگ میشه با خودم میگم بهش محبت میکنم بهمون خوش میگذره دوتایی ولی وقتی نزدیک هم میشیم حالم بهم میخوره ازش حس میکنم ادم هم نیستیم ...من اولش مشکل نداشتم ولی چون ما دوره اشنایی نداشتیم بعدش فهمیدم چقد فرق میکنیم افکارمون اعتقادامون پوششمون مثلا من مجبورم ب خاطر اون چادر سر کنم  لاغر بودنش هم موقع رابطه اذیت میشم خودشم اختلال ن..ع.و.ذ داره بدتر اعصابم بهم میریزه همه ایناس که فشار میاره بهم حس میکنم دیگه دوسش ندارم

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
چون چندین ساله محبت پدرت جور دیگه ای بود وبهش عادت کردی و برای مغزت این نوع محبت وعشق همسرت آشنا نیس ...

خب چجوری عادت کنم؟

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥