خیلی مهربونه عاشقمه تازه ی ماهه رفتیم خونه خودمون بیدار شدم دیدم ظرفا رو شسته میوه قاچ کرده برام هر روز اینطوریه ، بغلم میکنه حرفای عاشقانه میزنه بهم اما من تو فکرم فحشش میدم میگم دیوونس یا میگم تو ذهنم گمشه بره چرا میچسبه بهم یا بغلم میکنه کلا بغل میکنه یا بوسم میکنه حالم بهم میخوره... بیخودی ازش بدم میاد نمیدونم چم شده نمیدونم چرا من اینطوریم 😭😭😞 چم شده ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی وقتی ازش دورم دلم ی ذره براش تنگ میشه با خودم میگم بهش محبت میکنم بهمون خوش میگذره دوتایی ولی وقتی نزدیک هم میشیم حالم بهم میخوره ازش حس میکنم ادم هم نیستیم ...من اولش مشکل نداشتم ولی چون ما دوره اشنایی نداشتیم بعدش فهمیدم چقد فرق میکنیم افکارمون اعتقادامون پوششمون مثلا من مجبورم ب خاطر اون چادر سر کنم لاغر بودنش هم موقع رابطه اذیت میشم خودشم اختلال ن..ع.و.ذ داره بدتر اعصابم بهم میریزه همه ایناس که فشار میاره بهم حس میکنم دیگه دوسش ندارم